Ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας έρχεται στην επόμενη σεζόν του Game of Thrones
News

Ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας έρχεται στην επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Βρισκόμαστε προς το τέλος του Αυγούστου και τα γυρίσματα του Game of Thrones δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αφού οι δημιουργοί της σειράς είχαν πει ότι θα περιμένουν να χαλάσει λίγο πρώτα ο καιρός. Μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη όμως οι μηχανές θα έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ έχουν βγει ήδη οι πρώτες πληροφορίες για το κάστινγκ.

Όπως αποκάλυψε το Wathers on the Wall αυτή την εποχή αναζητούνται ηθοποιοί για τους εξής ρόλους: Ένας πολεμιστής, ένας φύλακας πύλης, ένας φρούρος της πόλης, ένας μισθοφόρος, μία όμορφη κοπέλα, ένας υπολοχαγός και ένας νεαρός άρχοντας σε ηλικία κοντά στα 30.

Φυσικά δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα των χαρακτήρων, αλλά η τελευταία καταχώρηση είναι αυτή που έχει δημιουργήσει μπόλικη κουβέντα. Ένας νεαρός άρχοντας σε ηλικία κοντά στα 30.

Η κεντρική θεωρία που υπάρχει για αυτό τον ρόλο είναι ότι δεν είναι άλλος από τον Ραίγκαρ Ταργκάρυεν, τον αδελφό της Ντενέρις και φυσικά τον πατέρα του Τζον Σνόου, αφού όπως αποκαλύφθηκε στη σκηνή του Tower of Joy η αδελφή του Νεντ Σταρκ, Λιάνα έφερε στο κόσμο ένα αγοράκι που ήταν ο καρπός της σχέσης της με τον Ραίγκαρ.

Εμείς λοιπόν μπορεί να καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ο πατέρας του Σνόου (η σειρά μας οδήγησε εκεί) αλλά ο Τζον Σνόου δεν έχει μάθει ακόμα την αλήθεια και με κάποιο τρόπο λογικά θα το ανακαλύψει.

Αν αυτή η θεωρία ισχύει τότε το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψουμε στην εποχή του Ραίγκαρ Ταργκάρυεν μέσω των οραμάτων του Μπραν, ενώ να θυμίσουμε ότι έπεσε νεκρός από τα χέρια του Ρόμπερτ Μπαράθιον κατά τη διάρκεια της επανάστασης.

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones αναμένεται να αρχίσει αργότερα από το συνηθισμένο και θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2017 ενώ θα αποτελείται από επτά επεισόδια. To μεγάλο φινάλε θα έρθει το 2018 με έξι επεισόδια που θα ρίξουν την αυλαία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ