Οι Furor στο Roxx για τη συναυλιακή επιστροφή τους
News

Οι Furor στο Roxx για τη συναυλιακή επιστροφή τους

Το Metal/Hardcore κουαρτέτο των Furor επιστρέφει στο σανίδι έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ και τέταρτο κατά σειρά με τίτλο “Love”.  Η μίξη και το mastering έγιναν από τον διεθνούς αναγνώρισης και κορυφαίο μηχανικό ήχου Dean Hadjichristou (Parkway Drive, Obey the Brave, Protest the Hero) στο Οντάριο του Καναδά .

Για πρώτη φορά στην σκηνή του Temple στις 10 Δεκεμβρίου, θα ακουστούν ζωντανά τα νέα κομμάτια του άλμπουμ σε ένα πλούσιο setlist από όλη την δισκογραφία της μπάντας.

Με αυτή την αφορμή, το ROXX, μίλησε με τον ντράμερ της μπάντας, Νίκωνα, που μας είπε δύο λόγια για την επερχόμενη εμφάνιση τους και όχι μόνο.

Πως υποδέχθηκε το κοινό το Love;

Είχαμε τεράστιο θετικό feedbackαπό το κοινό εν μέσω μιας πολύ κακής κατάστασης λόγω της πανδημίας. Ευτυχώς το κοινό μας στήριξε και οι πωλήσεις του δίσκου ήταν πολύ καλές με διάφορες ειδικές εκδόσεις που κυκλοφορήσαμε οι οποίες έγιναν sold out. Σας ευχαριστούμε αλάνια μας!

Κασέτα, cd ή βινύλιο είναι η φάση;

Κανονικά θα έπρεπε να συνυπάρχουν και τα τρία και να αντιγράφουμε κασέτες που θάβουμε στο χώμα και τις βγάζουμε το 2035! Πέρα από την πλάκα έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος σε μορφή βινυλίου και cd. Αλλά αν αγοράσει κάποιος το βινύλιο θα πάρει και το cd για να το ακούει στο αμάξι του ΤΕΡΜΑΑΑΑΑ. Βέβαια η αίσθηση του βινυλίου στα χέρια σου δεν συγκρίνεται.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την επιστροφή σας στη συναυλιακή δράση μετά από τόσο καιρό;

Αμέσως μόλις το μάθαμε πάθαμε παροξυσμό και τρέλα. Μετά σκεφτήκαμε «έχουμε να παίξουμε 2 χρόνια» και το πήραμε λίγο πιο ψύχραιμα. Μετά την πρώτη πρόβα ήρθε η σκέψη «πρέπει να κάνουμε πρόβες». Ήταν μια fear and loathing κατάσταση εναλλαγής συναισθημάτων. Η αλήθεια είναι πως όταν πατήσουμε στο stage θα γίνει χαμούλης.

Τι θα λέγατε σε κάποιον που δεν έχει κανονίσει ακόμη τι θα κάνει το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου για να κατηφορίσει στο Temple;

Να τσακιστεί και να έρθει. Τι; Θα πάει σε κλαμπ; Στο Temple αδερφές μου, στο Temple.

Οι μουσικόφιλοι στήριξαν την ελληνική σκηνή την περίοδο της πανδημίας ή τερμάτισαν το repeat στο YouTube;

Νομίζω ότι οι μουσικόφιλοι στηρίζουν πάντα άνευ όρων. Επομένως από την στιγμή που οι πλατφόρμες μουσικής στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμες εν μέσω μιας πολύ κακής κατάστασης για την ανθρωπότητα και η μουσική είναι διέξοδος ευτυχίας, δεν βλέπω κάτι κακό. Ας τερματίσουν το «LOVE”,κανένα πρόβλημα. Ααα κ να έρθουν στο live!!!

Οι δίσκοι που λιώσατε μέσα στην πανδημία;
Turnstile–Glow on
EveryTimeIDie-  Radical
NapalmDeath -Throes of Joy in the Jaws of Defeatism
Carcass – Torn Arteries
The Offspring – Let the Bad Times Roll

Υπάρχει κάποιο hint από το νέο υλικό που ετοιμάζετε;

jungle beats?
blast beats?
punk beats?
polka beats?
heavy rock beats?
it beats me

Λεπτομέρειες για τη συναυλία της 10ης Δεκεμβρίου μπορείτε να βρείτε εδώ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: