Φτιάξαμε για εσάς την ιδανική playlist για sex

Roxx |

Θα βρείτε σε αυτό το θέμα Barry White; Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση.  Θα σας προτείνουμε κάτι από Marvin Gaye, Air, Frank Ocean ή Madonna που συνήθως κυριαρχούν σε τέτοιου τύπου playlist; Δεν υπάρχει επίσης καμία απολύτως περίπτωση.

Ξέρετε τι site διαβάζετε και πιθανότατα να φαντάζεστε κάποιες από τις επιλογές μας.

Διάολε, όσοι συντονίζεστε στο Rock is Dead Radio κάθε βράδυ μετά τη 1, δεν χρειάζεται καν να παραμείνετε σε αυτή τη σελίδα. Τα ξέρετε από πριν.

Παρόλα αυτά εμείς θα την παρουσιάσουμε τη playlist για να μπορείτε εσείς μετά να την παίζετε συνέχεια. Την playlist.

Έχουμε για εσάς δέκα τραγούδια για να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να προχωρήσετε κανονικά στη διαδικασία. Μεταξύ μας το μόνο που χρειαζετε είναι να βάλετε ένα ποτήρι κρασί, να ανοίξετε το air condition γιατί έχει μπόλικη ζέστη ακόμα και να ενημερώσετε την ή τον παρτενέρ ότι απόψε θα τρίξουν σουμιέδες.

Πολύ αισθησιακή φάση ρε παιδί μου λέμε.

Η playlist είναι αρκετά επικαιροποιημένη και περιέχει κατά κύριο λόγο τραγούδια πενταετίας, δεκαετίας το πολύ (άντε και ένα πιο παλιό) και δεν περιέχει δακρύβρεχτες μπαλάντες αλλά τραγούδια που θα σας βάλουν σε how you doin’ mood.

Σε περίπτωση που δεν το παρατηρήσετε, σας λέμε από τώρα ότι η λίστα είναι δομημένη με επιστημονικό τρόπο, δίνοντας τις απαραίτητες αυξομειώσεις στο ρυθμό, ενώ το φινάλε είναι πανηγυρικό.

Deftones -Tempest

 

Biffy Clyro – Trumpet or Tap

Puscifer – The Rapture (Fear Is A Mind Killa Mix)

https://www.youtube.com/watch?v=pT0yCGUWUZc

 

Thirty Seconds to Mars – Hurricane

 

Anathema – Lost song part 1

 

 

Faith No More-Evidence

 

Five Finger Death Punch-Battle Born

 

King 810-Tied to the Whipping Post

 

Marilyn Manson-Third Day Of A Seven Day Binge

 

Monster Magnet-Last Patrol

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ