Φουντώνει η κόντρα Corey Taylor-Machine Gun Kelly: Η συνεργασία που δεν προχώρησε και τα email
News

Φουντώνει η κόντρα Corey Taylor-Machine Gun Kelly: Η συνεργασία που δεν προχώρησε και τα email

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Machine Gun Kelly και τον Corey Taylor είχε πολλά επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας. Θυμίζουμε, ότι το βράδυ της Κυριακής, στο Riot Fest, ο MGK έριξε μπηχτές την ώρα που έπαιζαν σε άλλη σκηνή οι Slipknot, λέγοντας ότι ευτυχώς που δεν είναι 50 χρονών και αναγκασμένος να φοράει μία άσχημη μάσκα κάθε βράδυ.

Αυτό το σχόλιο ήταν απάντηση σε δήλωση του Corey Taylor πριν από μερικούς μήνες, που με τη σειρά του είχε αφήσει υπονοούμενα για τον Machine Gun Kelly λέγοντας: «Σιχαίνομαι αυτούς που απέτυχαν στο ένα είδος και αποφάσισαν να το γυρίσουν στο rock. Αυτός που το κάνει ξέρει ποιος είναι».

Αργά το βράδυ ο Macine Gun Kelly, μέσω twitter έδωσε μερικές διευκρινίσεις για την ατάκα του στο Riot Fest, αποκαλύπτοντας ότι παραλίγο να συνεργαστεί με τον Corey στο πρόσφατο άλμπουμ του Tickets to my Downfall. «Πολύ παράξενο που όταν κάποιος με κράζει και απαντάω, ξαφνικά εγώ είμαι ο κακός τύπος. O Corey είχε ένα κουπλέ σε ένα τραγούδι του Tickets to my Downfall, αλλά ήταν κακό και δεν το χρησιμοποίησα. Τσαντίστηκε και έκραξε σε ένα περιοδικό το άλμπουμ που παραλίγο να συμμετάσχει. Οι ιστορίες δεν ισχύουν. Παραδεχτείτε απλά ότι είναι πικρόχολος». 

Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο Corey Taylor απάντησε μέσω twitter, δημοσιοποιώντας την επικοινωνία που είχε με τον Travis Barker για το τραγούδι και την τελική άρνηση του να συμμετάσχει. «Δεν μου αρέσει όταν κάποιος δημοσιοποιεί ιδιωτικά πράγματα σαν παιδί. Αυτό θα πω μόνο. Δεν έκανα το τραγούδι, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος προσπαθεί να γράψει για μένα. Τους είπα όχι».

Λίγο μετά ο Machine Gun Kelly απάντησε στο tweet του Corey: «Βασικά, το σημείο σου ήταν κακό. Με σεβασμό, αυτός ήταν ο τρόπος μου να σου ζητήσω να το ξαναγράψει γιατί ήταν κακό. Με σεβασμό. Αλλά ας κάνουμε μία διασκευή σε τραγούδι της Britney Spears μαζί».

Αν και τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα αν βάλεις κάτω τα γεγονότα με χρονική σειρά, ας τονίσουμε ότι ο Corey ήθελε να συμμετάσχει στο άλμπουμ του Machine Gun Kelly, δεν του άρεσαν οι οδηγίες για τον τρόπο που θα τραγουδούσε και στη συνέχεια μετά από καιρό έκραξε τον Machine Gun Kelly και το άλμπουμ που θα συμμετείχε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ