Φουλ επίθεση του Drax στη Disney για την απόλυση του James Gunn από το Guardians of the Galaxy

Roxx |

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόλυση του James Gunn από την Disney για τα παλιά του tweets, ο Dave Bautista ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές του 52χρονου σκηνοθέτη.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την κοινή δήλωση των πρωταγωνιστών του Guardians of The Galaxy που ζητούσαν την επιστροφή του Gunn, αλλά από τα ρεπορτάζ φάνηκε ότι η Disney δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει πίσω.

Το βράδυ της Κυριακής ο Bautista που υποδύεται τον Drax και έδωσε… ρέστα στο Infinity War των Avengers, δεν κρύφτηκε ούτε το έπαιξε διπλωμάτης όταν ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στο τρίτο Guardians of the Galaxy. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Θα κάνω αυτό που είναι νομικά υποχρεωμένος να κάνω (σ.σ. έχει συμβόλαιο και για την τρίτη ταινία) αλλά οι Guardians χωρίς τον James Gunn δεν είναι αυτό που υπέγραψα να κάνω. Οι Guardians of the Galaxy χωρίς τον James Gunn δεν είναι Guardians of the Galaxy. Επίσης μου προκαλεί ναυτία το να δουλεύω για κάποιον που έδωσε αξία σε μια καμπάνια συκοφάντησης από φασίστες cybernazi. Έτσι νιώθω. 

Τα γυρίσματα του τρίτου Guardians of the Galaxy αναμένεται να ξεκινήσουν το 2019, αλλά κάτι μας λέει ότι θα έχουμε ακόμα μπροστά μας πολλά επεισόδια στο σίριαλΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ