Οι Foο Fighters έπαιξαν δύο νέα τραγούδια στον Jimmy Kimmel
News

Οι Foο Fighters έπαιξαν δύο νέα τραγούδια στον Jimmy Kimmel

Το νέο άλμπουμ των Foo Fighters με τίτλο Medicine At Midnight κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου και ήδη έχουμε ακούσει τρία single, με πιο πρόσφατο το Waiting on a War που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Το συγκρότημα ήταν καλεσμένο στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και εκεί παρουσίασε ζωντανά το πρόσφατο single αλλά και το No Son of Mine που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου.

Μπορείτε να δείτε τα δύο τραγούδια στα βίντεο που ακολουθούν.

https://youtu.be/rIhXD7-5dEU

https://youtu.be/d1qlr0-hCUQ

Σχετικά με το Wating on a War  Dave Grohl δήλωσε τα εξής:

«Ως πιτσιρικάς που μεγάλωσε στα προάστια της Ουάσιγκτον, πάντα φοβόμουν τον πόλεμο. Είχα εφιάλτες με πυραύλους στον ουρανό και στρατιώτες στην αυλή μου, που πιθανότατα είχαν προκληθεί από την πολιτική στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και από το γεγονός ότι ζούσα τόσο κοντά στην πρωτεύουσα. 

Πέρυσι το φθινόπωρο, την ώρα που οδηγούσα να πάω την 11χρονη κόρη μου στο σχολείο, γύρισε και με ρώτησε αν θα γίνει πόλεμος. Η καρδιά μου συρρικνώθηκε στο στήθος μου την ώρα που κοίταξα τα αθώα μάτια της και κατάλαβα ότι ζει κάτω από το ίδιο σκοτεινό σύννεφο που είχα νιώσει και εγώ πριν 40 χρόνια. Έγραψα το Waiting on a War εκείνη την ημέρα. 

Κάθε μέρα περιμένεις να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό; Υπάρχει κάτι να περιμένεις εκτός από τον πόλεμο. Γιατί χρειάζομαι περισσότερα. Όλοι μας χρειαζόμαστε. Αυτό το τραγούδι γράφτηκε για την κόρη μου, που αξίζει ένα μέλλον όπως όλα τα παιδιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ