Foo Fighters: Αυτό είναι το νέο single τους
News

Foo Fighters: Αυτό είναι το νέο single τους

Το τρίτο και λογικά τελευταίο single πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ παρουσίασαν οι Foo Fighters, μετά το Shame, Shame και το No Son of Mine.

O τίτλος τους είναι Waiting on a War κινείται σε πιο ακουστικά μονοπάτια στο ξεκίνημα του και ανεβάζει ρυθμούς όσο περνάει η ώρα για να φτάσει στο ξέσπασμα του φινάλε. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο από τον Dave Grohl στην κόρη του και εξηγεί το γιατί στο σημείωμα που το συνοδεύει.

«Ως πιτσιρικάς που μεγάλωσε στα προάστια της Ουάσιγκτον, πάντα φοβόμουν τον πόλεμο. Είχα εφιάλτες με πυραύλους στον ουρανό και στρατιώτες στην αυλή μου, που πιθανότατα είχαν προκληθεί από την πολιτική στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και από το γεγονός ότι ζούσα τόσο κοντά στην πρωτεύουσα. 

Πέρυσι το φθινόπωρο, την ώρα που οδηγούσα να πάω την 11χρονη κόρη μου στο σχολείο, γύρισε και με ρώτησε αν θα γίνει πόλεμος. Η καρδιά μου συρρικνώθηκε στο στήθος μου την ώρα που κοίταξα τα αθώα μάτια της και κατάλαβα ότι ζει κάτω από το ίδιο σκοτεινό σύννεφο που είχα νιώσει και εγώ πριν 40 χρόνια. Έγραψα το Waiting on a War εκείνη την ημέρα. 

Κάθε μέρα περιμένεις να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό; Υπάρχει κάτι να περιμένεις εκτός από τον πόλεμο. Γιατί χρειάζομαι περισσότερα. Όλοι μας χρειαζόμαστε. Αυτό το τραγούδι γράφτηκε για την κόρη μου, που αξίζει ένα μέλλον όπως όλα τα παιδιά».

Το Medicine at Midnight κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου. Αυτό που ακολουθεί είναι το tracklisting και αμέσως μετά το νέο single.

Tracklisting:
Making A Fire
Shame Shame
Cloudspotter
Waiting On A War
Medicine At Midnight
No Son Of Mine
Holding Poison
Chasing Birds
Love Dies Young

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ