Firestarter: Νέα ταινία για το θρυλικό βιβλίο του Stephen King
News

Firestarter: Νέα ταινία για το θρυλικό βιβλίο του Stephen King

Σχεδόν 40 χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά με πρωταγωνίστρια την πιτσιρίκα -τότε- Ντριου Μπράριμορ, το Firestarter του Stephen King μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη. Το remake κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάιο με πρωταγωνιστή τον Ζακ Έφρον, σε σκηνοθεσία του Keith Thomas (The Vigil) και σενάριο του Scott Teems (Halloween Kills). Το πρώτο trailer δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και μπορείτε να το δείτε αμέσως μετά.

Αυτή είναι η σύνοψη του βιβλίου: Πριν από έναν χρόνο, ο Άντι ήταν ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, υποδειγματικός φιλόλογος στο Πανεπιστήμιο του Χάρισον. Τώρα είναι ένας κυνηγημένος άνθρωπος – και, το χειρότερο, μαζί του είναι κυνηγημένη και η κόρη του η Τσάρλι. Η Τσάρλι είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κοτσίδες, ευτυχισμένο και υγιέστατο, αλλά διαθέτει ένα τρομακτικό χάρισμα. Είναι ένα χάρισμα που δεν το θέλει -γιατί της δίνει δυνάμεις που δεν ελέγχει- και κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί προσεύχεται να μην το έχει όταν ξυπνήσει. Υπάρχουν όμως κάποιοι που θεωρούν αυτό το χάρισμα ιδιαίτερα χρήσιμο, και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τη βρουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο των δυνάμεών της – ή να την εξολοθρεύσουν. 

To βιβλίο, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα 37 χρόνια μετά την αρχική έκδοση του, το 2017 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμός. Παράλληλα με την πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στην Αμερική και στην streaming πλατφόρμα του Peackock.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ