To φινάλε-σοκ που δεν είδαμε ποτέ στην ταινία του Joker
News

To φινάλε-σοκ που δεν είδαμε ποτέ στην ταινία του Joker

Η ταινία του Joker ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της χρονιάς και με βάση το μπάτζετ του σίγουρα το πιο κερδοφόρο.

Το φινάλε της ταινίας, άφησε πολλά ερωτήματα στον κόσμο, ερωτήματα που και ο ίδιος ο σκηνοθέτης αφήνει ανοιχτά, αλλά σύμφωνα με τον Kevin Smith το αρχικό τέλος που είχε σχεδιαστεί θα άφηνε τον κόσμο με το σαγόνι στο πάτωμα.

Μιλώντας στο podcast του και επικαλούμενος πηγή μέσα από τη DC, ο Smith αποκάλυψε ότι στο φινάλε της ταινίας ο Joker θα ήταν αυτός που θα σκότωνε τον Thomas και την Martha Wayne, αλλά δεν θα έμενε εκεί.

«Αρχικά, το τέλος στο νοσοκομείο ήταν διαφορετικό. Τον βλέπουμε να γελάει και να λέει ότι σκεφτόταν κάτι αστείο. Τότε θα πηγαίναμε με φλάσμπακ πίσω και θα βλέπαμε ότι ο Joker σκοτώνει τον Thomas και την Martha Wayne. Ο μικρός Bruce φωνάζει και κλαίει και τότε ο Joker γυρίζει και πυροβολεί και αυτόν. Τέλος. Αυτός ο κόσμος δεν θα είχε Batman».

Ένα τέτοιο φινάλε σίγουρα θα σόκαρε, αλλά θα περιόριζε πολύ τις δυνατότητες για σίκουελ, που με τα δεδομένα που έχουμε τώρα μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί.

Αυτό είναι το κανονικό φινάλε που είδαμε στους κινηματογράφους:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: