Φήμη: H Disney πάει να αγοράσει τα δικαιώματα του Spider-Man με ποσό ρεκόρ!

Roxx |
Φήμη spider-man

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της Sony με την Disney για επέκταση της συνεργασίας τους στα δικαιώματα χρήσης του Spider-Man, έρχεται μία φήμη που αν ισχύει τότε αλλάζει πολλά στο μέλλον του MCU.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Mikey Sutton, που έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν θέματα που έχουν σχέση με τη Marvel και την DC, η Disney σκοπεύει να αγοράσει τα δικαιώματα του Spider-Man από τη Sony και να τον κρατήσει μόνιμα στο δικό της σύμπαν, μαζί φυσικά με τους περιφερειακούς χαρακτήρες όπως o Venom.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αυτή η συμφωνία αναμένεται να κινηθεί στα 4-5 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα τεράστιο ποσό ανα αναλογιστούμε ότι η Disney αγόρασε με τέσσερα δισεκατομμύρια ολόκληρη τη Marvel πριν δέκα χρόνια και με τα ίδια λεφτά πήρε την LucasFilm και το Star Wars.

Θυμίζουμε ότι η πρόσφατη συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει μία ακόμα σόλο ταινία, αλλά και μία εμφάνιση του Spider-Man σε μία άλλη ταινία του MCU.

Γιατί όμως να θέλει να πουλήσει η Sony ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της; Ο λόγος είναι απλός. Στην αγορά θεωρείται βέβαιο ότι η Sony θα καταλήξει μέσα στην επόμενη διετία στην Apple που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του στούντιο και σε αυτή την περίπτωση τα δικαιώματα του Spider-Man θα περάσουν αυτόματα στη Marvel και μάλιστα χωρίς κόστος.

Η Disney όμως δεν θέλει να περιμένει αφού έχει ποντάρει πολλά στον Spider-Man για τη συνέχεια του MC, ειδικά τώρα που μας τελείωσαν ο Iron Man αλλά και ο Captaina America.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ