Φήμες ότι το νέο άλμπουμ των Tool θα κυκλοφορήσει σύντομα με διάρκεια δυόμιση ώρες
News

Φήμες ότι το νέο άλμπουμ των Tool θα κυκλοφορήσει σύντομα με διάρκεια δυόμιση ώρες

Θα σας ζητήσουμε να μας συγχωρέσετε που δεν πήραμε χαμπάρι νωρίτερα αυτή τη φημολογία, αλλά ξεκίνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο και ξέρετε πως είναι τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Κάποια τα θυμάσαι γιατί δεν έκανες απολύτως τίποτα και κάποια δεν τα θυμάσαι καθόλου γιατί έκανες περισσότερα από όσα έπρεπε ή σου επιτρέπει η ηλικία σου.

Μετά από αυτό τον σύντομο και καθόλου σχετικό με το θέμα μας πρόλογο πάμε στο ζουμί.

Ένας χρήστης του Reddit που φυσικά διατήρησε την ανωνυμία του δημοσίευσε ένα σωρό πληροφορίες που λέει ότι αφορούν το νέο άλμπουμ των Tool και έρχονται από πηγή που δεν μπορεί να αμφισβητήθεί.

Μας λέει λοιπόν ότι το νέο άλμπουμ της μπάντας είναι έτοιμο (έχει ήδη μιξαριστεί) και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Ο τίτλος του θα είναι  Decem (δέκα) και θα είναι διπλό άλμπουμ αφού η συνολική του διάρκεια θα ξεπερνά τις δυόμιση ώρες.

Και δεν είναι μόνο αυτά, αλλά δημοσίευσε και ένα track listing που περιέχει συνολικά 12 τραγούδια (έξι σε κάθε cd) και όλα τους έχουν διάρκεια πάνω από δώδεκα λεπτά.

Το περιεχόμενο της αρχικής δημοσίευσης δεν υπάρχει, παραμένει μόνο ο τίτλος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία διάψευση από το συγκρότημα.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, θα το μάθουμε σύντομα, αφού αν είναι να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μέσα στη χρονιά θα πρέπει στο επόμενο διάστημα να δώσουν πληροφορίες.

Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό πάντως.  

Aυτό είναι το track listing που δημοσιεύθηκε: 

Disc 1:
1. Abscissa (13:47)
2. The Awakening (12:03)
3. Gematria (Act I) (14:33)
4. Regresolution (13:56)
5. Divinotus (12:45)
6. Astral (Act II) (12:21)

Disc 2:
7. Descending (13:53)
8. Decem (12:22)
9. Lesous (Act III) (12:43)
10. Principles of March (12:01)
11. Pascal’s Wager (13:46)
12. Zeta (Act IV) (14:27)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: