Φήμες για νέο Batman το 2019
Movies and TV

Φήμες για νέο Batman το 2019

Η τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον Μπάτμαν έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια και πλέον τα φώτα στο σύμπαν της DC στρέφονται στο Batman V Superman: The Dawn of Justice που θα βγει στους κινηματογράφους το 2016.

Από εκεί και πέρα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το 2017 έρχεται η Justice League ενώ όπως αναφέρεται τον τελευταίο καιρό δεν αποκλείεται το δεύτερο Man of Steel να ακολουθήσει το 2018.

Στο ενδιάμεσο η DC με τη Warner σχεδιάζουν ταινίες και για τους Shazam, Sandman , Wonder Woman , Flash και Green Lantern.

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς από το πλάνο απουσιάζει το σημαντικότερο franchise της DC. Ο Batman.

Batman-vs-Superman-Photo-High-Res

Μπορεί να συμμετέχει και να έχει κεντρικό ρόλο στο επερχόμενο Batman V Superman και στην Justice League, αλλά δεν υπάρχει ταινία βασισμένη πάνω του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έρχονται από το Latino Review υπάρχει ήδη σχέδιο για το reboot της ιστορίας του σκοτεινού ιππότη που προγραμματίζεται για το 2019 με τον τίτλο The Batman.

Βέβαια οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό θα εμπλέκεται και πάλι ο Μπεν Άφλεκ, κάτι που αν ισχύει σημαίνει ότι η ιστορία θα στηρίζεται πάνω στον χαρακτήρα που θα έχουμε ήδη δει στις δύο ταινίες που θα έχουν προηγηθεί μέχρι τότε.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι ότι οι άνθρωποι της DC και της Warner θα περιμένουν να δουν την αποδοχή που θα έχει ο Άφλεκ στον ρόλο και μετά θα προχωρήσουν σε τόσο μακροχρόνιο σχεδιασμό αφού μέχρι το 2019 έχουμε πέντε γεμάτα χρονάκια μπροστά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ