Φήμες για επιστροφή αγαπημένου χαρακτήρα στο Game of Thrones!
Game of thrones

Φήμες για επιστροφή αγαπημένου χαρακτήρα στο Game of Thrones!

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Game of Thrones βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι φήμες οργιάζουν για πολλά και διάφορα θέματα.

Δεν θα ασχοληθούμε αυτή τη φορά με τον Τζον Σνόου, όχι. Και πριν σας πούμε με ποιον θα ασχοληθούμε να σας προειδοποιήσουμε ότι ακολουθούν πιθανά spoiler!

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Η φημολογία λοιπόν έχει φουντώσει για τον Rory McCann, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Sandor Clegane ή απλά κυνηγόσκυλο. Έχουμε να τον δούμε από το τέλος της 4ης σεζόν, όπου τον αφήσαμε ετοιμοθάνατο, αλλά δεν τον είδαμε να πεθάνει.

709a3ce2cdc1dc992d0905ad8ca2faf9

Η μοίρα του δεν έχει ξεκαθαριστεί ούτε στα βιβλία οπότε υπάρχει ελεύθερο πεδίο για θεωρίες.

Σύμφωνα με το site Watchers on the Wall o ηθοποιός έχει εμφανιστεί στο Μπέλφαστ όπου πραγματοποιούνται αυτή την εποχή γυρίσματα και μάλιστα μένει σε ξενοδοχείο που χρησιμοποιεί συνήθως το HBO.

Η υπόθεση θα αργήσει να ξεκαθαρίσει αλλά θα ήταν πολύ καλή φάση αν βλέπαμε μία μονομαχία ανάμεσα στα δύο αδέλφια, το κυνηγόσκυλο και το βουνό (που να θυμίσουμε ότι πλέον είναι κάτι σαν ζόμπι).

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ