Ας εξεγερθούμε! Η μεγάλη αποκάλυψη των βιβλίων δεν θα γίνει ποτέ στο Game of Thrones!
Game of thrones

Ας εξεγερθούμε! Η μεγάλη αποκάλυψη των βιβλίων δεν θα γίνει ποτέ στο Game of Thrones!

Σας προειδοποιούμε ότι η είδηση περιέχει spoiler τόσο για τη συνέχεια του Game of thrones όσο και για την πλοκή των βιβλίων του A song of ice and fire.

SPOILERS

Οι τελευταίες σελίδες του A storm of Swords, στο οποίο βασίστηκαν ο τρίτος και ο τέταρτος κύκλος του Game of Thrones, περιέχουν μία μεγάλη αποκάλυψη. H Κάτλιν Σταρκ εμφανίζεται ξανά ως Lady Stoneheart, αφού την επαναφέρει στη ζωή ο Θόρος. Τα σημάδια όμως στο πρόσωπο της είναι εμφανή, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει αφού στον Ματωμένο Γάμο το τελειωτικό χτύπημα που είχε δεχθεί, ήταν το κόψιμο του λαιμού της.

Παρόλα αυτά είναι διψασμένη για εκδίκηση ενάντια σε όσους έκαναν κακό στην οικογένεια της.

Αυτή λοιπόν η αποκάλυψη, δεν ήταν μέρος του φινάλε της τέταρτης σεζόν, κάτι που ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από τους αναγνώστες των βιβλίων. Όλοι όμως έμειναν με την εντύπωση ότι η Lady Stoneheart θα κάνει την εμφάνιση της στην επόμενη σεζόν.

Όπως φαίνεται όμως μάλλον δεν θα τη δούμε ποτέ. Μιλώντας στο Entertainment Tonight η Michelle Fairley (Κάτλιν) είναι σίγουρη ότι ο χαρακτήρας της έχει τελειώσει και δεν θα εμφανιστεί ξανά.

Υπήρξε μεγάλη κουβέντα online για το θέμα. Έχω μαθει από κάποια πήγη ότι σου έχουν πει ότι δεν είναι πιθανό να επιστρέψεις. Ισχύει αυτό;

Ναι, ο χαρακτήρας είναι νεκρός. Η Κάτλιν είναι νεκρή.

Εσύ τι προτιμάς; Νομίζεις ότι η ιστορία της πρέπει να τελειώσει ή θα σου άρεσε η ιδέα της ανάστασης.

Σέβομαι τις αποφάσεις των δημιουργών. Δεν μπορούν μα μείνουν 100% πιστοί στα βιβλία. Είναι αδύνατον αφού έχουν μόνο δέκα ώρες διαθέσιμες κάθε σεζόν. Πρέπει έχουν ένα συναρπαστικό και ενθουσιώδες προϊόν και απλά κάποια έξτρα πράγματα χάνονται στην πορεία για να διατηρηθεί η ποιότητα σε αυτή τη σπουδαία σειρά.

Μας έκανε την καρδιά περιβόλι λοιπόν η κύρα Κάτλιν. Βέβαια από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να είμαστε και 100% σίγουροι ότι ακόμα και αν επέστρεφε θα έλεγε την αλήθεια, αλλά προς το παρόν ας αρχίσουμε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα έτσι ώστε να μας έρθει ως ευχάριστη έκπληξη σε περίπτωση που τη δούμε.

[signoff predefined=”Facebook”][/signoff]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: