Έτοιμη να μπει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel η Αντζελίνα Τζολί!
News

Έτοιμη να μπει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel η Αντζελίνα Τζολί!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Αν η συμμετοχή της Νικόλ Κίντμαν στο Aquaman αποτέλεσε μία μεγάλη έκπληξη όταν ανακοινώθηκε, τότε μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη έρχεται με την είδηση που αποκάλυψε το Hollywood Reporter και θέλει την Αντζελίνα Τζολί σε προχωρημένες συζητήσεις για να μπει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

To μέλλον του MCU μετά το Endgame των Avengers θα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές και φυσικά νέους ήρωες που προστεθούν και ένα από τα πρότζεκτ που προετοιμάζεται αυτή την εποχή είναι οι Eternals. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Chloe Zhao, που έχει στο βιογραφικό της indie επιτυχίες όπως τα The Rider και Songs My Brothers Taught Me, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι  Matthew και Ryan Firpo.

Για τους Eternals συζητά λοιπόν η Αντζελίνα Τζολί χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της, ενώ πρόσφατα ο πρόεδρος της Marvel Entertainment, Kevin Feige, είχε αναφέρει ότι η ιστορία θα κινείται γύρω από τον Ikaris και την Sersi. Οι Eternals έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά το 1976 και είναι οι προστάτες της γης από τους  Deviants που θέλουν να την καταστρέψουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ