Ετοιμάζουν ήδη spinoff του House of Cards στο Netflix
News

Ετοιμάζουν ήδη spinoff του House of Cards στο Netflix

Το όνομα του Κέβιν Σπέισι παίζει ως πρώτη είδηση παντού από το βράδυ της Κυριακής, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό Anthony Rapp.

Λίγες ώρες μετά ο Σπέισι απάντησε απολογούμενος, τονίζοντας ότι δεν θυμάται το γεγονός (η καταγγελία αφορά περιστατικό του 1985), ενώ αποκάλυψε ότι είναι gay.

To βράδυ της Δευτέρας το Netflix ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη 6η σεζόν του House of Cards θα είναι και η τελευταία για τη σειρά, αλλά αρνήθηκε ότι αυτό σχετίζεται με τις κατηγορίες κατά του Σπέισι.

Σύμφωνα λοιπόν με το Variety στο Netflix ετοιμάζουν ήδη την επόμενη ημέρα που θα είναι ένα spinoff του House of Cards. Εξετάζονται αρκετές ιδέες με μια από αυτές να είναι η νέα σειρά να αφορά τον Doug Stamper (Michael Kelly ) τον πίστό βοηθό του Frank Underwood στις πέντε μέχρι τώρα σεζόν του House of Cards.

Τίποτα πάντως δεν είναι μέχρι στιγμής επίσημο αφού θα εξεταστούν εξονυχιστικά όλες οι ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι.

Το House of Cards είναι η σειρά που έβαλε το Netflix στον παγκόσμιο τηλεοπτικό χάρτη αφού αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη επιτυχία και του χάρισε πολλές υποψηφιότητες αλλά και κερδισμένα βραβεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ