Ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ οι Stone Sour
Music

Ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ οι Stone Sour

Πολλά έχουν συμβεί από την εποχή που οι Stone Sour κυκλοφόρησαν τα House of Gold and Bones 1 και 2. Οι Slipknot δραστηριοποιήθηκαν ξανά, ο Jim Root δεν είναι πια μέλος τους ενώ κυκλοφόρησαν και δύο EP με διασκευές.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δούμε ποια θα είναι η νέα κατεύθυνση της δεύτερης μπάντας του Corey Taylor αφού βρίσκονται ήδη στο στούντιο ετοιμάζοντας την επόμενη δουλειά τους.

Έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε το πλαίσιο που θα κινηθεί ο ήχος τους μετά την αποχώρηση του Root που έπαιζε μεγάλο ρόλο στη μπάντα, ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις δηλώσεις του Corey Taylor που έλεγε ότι θα κινηθούν σε πιο rock n roll μονοπάτια.

stone sour

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”und” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/hashtag/thingsgettinginteresting?src=hash”>#thingsgettinginteresting</a> <a href=”https://t.co/5U48rW3uOI”>pic.twitter.com/5U48rW3uOI</a></p>&mdash; MEGA-GEEK MELTDOWN!! (@CoreyTaylorRock) <a href=”https://twitter.com/CoreyTaylorRock/status/714576543415013376″>March 28, 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/CoreyTaylorRock”>@CoreyTaylorRock</a> this band without James I&#39;m not interested</p>&mdash; Mr.Neo (@YONELPR) <a href=”https://twitter.com/YONELPR/status/714590095291064321″>March 28, 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ