Ετοιμάζουν reboot του Highlander και ακονίζουμε τα σπαθιά μας!

Roxx |

Όσοι είσαστε λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία τότε δεν αποκλείεται να έχετε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας για τον Highlander και τις ταινίες του. Ειδικά την πρώτη. Άντε και λίγο από τη δεύτερη.

Έχουμε λοιπόν τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι το reboot του franchise μπαίνει στην τελική ευθεία αφού βρέθηκε σκηνοθέτης και δεν είναι άλλος από τον Chad Stahelski (John Wick).O Stahelski μίλησε στο Hollywood Reporter για τη μεγάλη πρόκληση που αποτελεί αυτή η ταινία για την καριέρα του.

«Είμαι μεγάλος φαν της πρώτης ταινίας αφού την είχα δει όταν ήμουν στο λύκειο. Έχει τόσο όμορφες αναφορές στην αθανασία, την αγάπη και την ταυτότητα του καθενός και όλα αυτά τυλιγμένα μέσα σε μία πλούσια μυθολογία».

Να τονίσουμε ότι το reboot αφορά την ιστορία του Κόνορ Μακλάουντ που είχαμε δει στον κινηματογράφο και όχι τον Ντάνκαν Μακλάουντ της τηλεοπτικής σειράς.
Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ο πρωταγωνιστής αλλά ένα πέρασμα στην ταινία από τον Κριστόφ Λαμπέρτ το θέλουμε είναι η αλήθεια.

<iframe width=”850″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/omOZyLmNMJs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ