Ετοιμαζόμαστε για τρελά γέλια με τη νέα σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1
Movies and TV

Ετοιμαζόμαστε για τρελά γέλια με τη νέα σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1

13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο – καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή. Κανείς τους όμως δε θα βγει από εκεί μέσα όπως ήρθε… Η ιστορία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί ανάγλυφη και θα διαμορφώσει σχέσεις και καταστάσεις, ανατρέποντας τα πάντα!

Αυτή είναι η περιγραφή της νέας σειράς μυστηρίου που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 Την Τετάρτη στις 22.15 το βράδυ.

Να τη θεωρήσουμε ως μια απόπειρα να φτάσει στα στάνταρ αντίστοιχων τηλεοπτικών σειρών του εξωτερικού;

Αμέ γιατί όχι. Ας είμαστε αισιόδοξοι και ας δούμε το trailer για να δούμε αν έχουμε κάτι συμπαθητικό στα χέρια μας…

[iframe]<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/otwQZUrTRO4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Εντάξει. Πάει η αισιοδοξία με το που ακούμε τους διαλόγους. Μπορούμε όμως ακόμα να αντιμετωπίσουμε την Εκδρομή ως κωμωδία και σίγουρα θα την τσεκάρουμε.

Θα έχουμε περισσότερα να πούμε μετά την πρεμιέρα αλλά θέλουμε να μοιραστούμε και κάτι τελευταίο μαζί σας. Αν κάνετε κλικ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την περιγραφή για όλους τους χαρακτήρες της σειράς.

Επιλέξαμε το προφίλ της Αλεξάνδρας Χατζηφώτη που υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά.

245_-616107a7-c95e-48b3-9e1e-ff899ad0a6b5

Η γκομενίτσα του Σταύρου, 20χρονη.Ζωντανό και πανέμορφο κορίτσι, μουσικός της εναλλακτικής σκηνής και τραγουδίστρια.  Πλουσιοκόριτσο των βορίων προαστίων, που παράτησε το σπίτι της και την αστική ζωή της, αναζητώντας τον δρόμο της. Κυκλοθυμικό  πλάσμα, αντιδραστικό, πεισματάρικο. Πως μπλέχτηκε με τον Σταύρο, ούτε κι εκείνη έχει καταλάβει.

Τη γοήτευσε που είναι “προχωρημένος” τύπος, ασυμβίβαστος, γουστάρει που φτύνει την βόλεψη και ζει όπως θέλει εκείνος. Παρά την  μιζέρια που βγάζει κάποιες φορές, έχει τον τρόπο του να την κάνει να νοιώθει όμορφα. Καπνίζουν τα μαύρα τους, πάνε σε μέρη που εκείνη  δεν ήξερε πως υπάρχουν, της γνωρίζει τύπους ενδιαφέροντες.

Η μουσική του δεν την τρελαίνει, αλλά έχει εμπειρία και γνωρίζει καλά τον  χώρο που την ενδιαφέρει. Με κάποιο τρόπο “δέσανε”. Ακολουθεί παρορμητικά αυτό που νοιώθει, κι όπου την βγάλει!

Τι να σχολιάσουμε εμείς τώρα; Τι;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ