Ετοιμαστείτε: O Darth Vader επιστρέφει στο Star Wars!
Movies

Ετοιμαστείτε: O Darth Vader επιστρέφει στο Star Wars!

Οι πληροφορείς που έχουμε μέχρι στιγμής για το Rogue One την πρώτη ταινία της ανθολογίας του Star Wars που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο είναι πολύ λίγες.

Ξέρουμε ότι θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια μία ομάδας επαναστατών της αντίστασης, να κλέψουν τα σχέδια του Death Star.

Τα γεγονότα τοποθετούνται χρονικά λίγο πριν από αυτά της ορίτζιναλ τριλογίας έτσι από την πρώτη στιγμή  υπήρχε φημολογία ότι με κάποιο τρόπο θα κάνει την εμφάνιση του ο Darth Vader.

Τις τελευταίες ημέρες η φημολογία έχει φουντώσει και είναι πολλά τα δημοσιεύματα που θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Vader.

Σύμφωνα με κάποια από αυτά, θα είναι σημαντικός στην εξέλιξη της ταινίας αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν η παρουσία θα περιοριστεί σε μερικές σκηνές ή θα είναι πιο εκτεταμένη. Θα είναι σίγουρα όμως αυτός που οι πρωταγωνιστές φοβούνται και προσπαθούν να αποφύγουν.

Το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι ο James Earl Jones που χάρισε τη φωνή του στον Darth Vader θα επιστρέψει στον ρόλο.

James Earl Jones Darth Vader

Ο James Earl Jones είναι σήμερα 84 ετών. Να πούμε ότι γουστάρουμε τρελά; Και λίγο είναι.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ