Έσπασε όλα τα ρεκόρ το Netflix στις Χρυσές Σφαίρες - Τρομερή επίδοση από Σάσα Μπάρον Κοέν
News

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το Netflix στις Χρυσές Σφαίρες – Τρομερή επίδοση από Σάσα Μπάρον Κοέν

Το μεσημέρι της Τρίτης ανακοινώθηκαν οι  υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες, με το Neftlix να σπάει όλα τα ρεκόρ. Η πλατφόρμα συγκέντρωσε συνολικά 42 υποψηφιότητες για ταινίες και σειρές, αφήνοντας πολύ πίσω τους ανταγωνιστές του και στους δύο τομείς.

Στις ταινίες είχε 22 υποψηφιότητες με το Amazon Sturdio να ακολουθεί με 7 και τα τις Focus Featues, Searchlight Pictures και Sony Pictures Classics από πέντε. Στο τηλεοπτικό πεδίο εκεί που συνήθως υπήρχε μάχη τα τελευταία χρόνια, το Netflix είχε 20 υποψηφιότητες και από μακριά ακολούθησε το HBO με 7. Το Huly είχε 6 υποψηφιότητες, ενώ με ακολούθησαν το Pop Tv και το Showtime.

To Mank του Ντέιβιντ Φίντσερ με 6 είχες τις περισσότερες υποψηφιότητες στις ταινίες, με το The Trial of the Chicago 7 να έχει πέντε και τα The Father, Nomadland και Promising Young Woman από τέσσερις. Στις σειρές το The Crown είχε έξι υποψηφιότητες και ακολούθησαν το Schitt’s Creek με πέντε και τα Ozark και The Undoing με τέσσερις.

Στο μεταξύ ο Σάσα Μπάρον Κοέν ισοφάρισε το ρεκόρ με τις περισσότερες υποψηφιότητες σε μία χρονιά τις Έλεν Μίρεν από το 2007, αφού είχε συνολικά τρεις. Δύο για το σίκουελ του Borat (παραγωγή και πρώτος ανδρικός ρόλος σε κωμωδία ή μιούζικαλ) και δεύτερος ανδρικός ρόλος για το The Trial of the Chicago Seven.

Δείτε τους πίνακες με τις υποψηφιότητες: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: