Αισιόδοξο update από τον George Martin για την κυκλοφορία του έκτου βιβλίου
News

Αισιόδοξο update από τον George Martin για την κυκλοφορία του έκτου βιβλίου

Έχει περάσει ένας χρόνος από την τελευταία φορά που ο George RR Martin μας είχε ενημερώσει για την πρόοδο της συγγραφής του A Winds of Winter. Του έκτου βιβλίου στη σειρά του A Song of Ice and Fire στην οποία φυσικά βασίζεται το Game of Thrones.

Τότε το update ήταν δυσάρεστο, αφού μας ενημέρωνε ότι δεν έχει προλάβει τα deadline, το βιβλίο δεν είχε τελειώσει, έτσι ο έκτος κύκλος της σειράς θα προβαλλόταν και θα προσπερνούσε την πλοκή των βιβλίων. Έτσι και έγινε.

Τώρα, απαντώντας σε ερώτηση αναγνώστη στο blog του άφησε μια ελπίδα ότι μπορεί να έχουμε το βιβλίο στα χέρια μας φέτος.

«Δεν έχω τελειώσει ακόμα, αλλά έχω κάνει πρόοδο. Όχι όμως όση πίστευα πέρυσι τέτοιο καιρό όταν πίστευα ότι θα έχω τελειώσει μέχρι τώρα. Νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει φέτος. Αλλά πάλι, αυτό πίστευα και πέρυσι».

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα προλάβει έστω να κυκλοφορήσει το βιβλίο πριν την προβολή της έβδομης σεζόν του Game of Thrones το καλοκαίρι, που θα προχωρήσει την πλοκή ακόμα περισσότερο και πιο κοντά στο τέλος.

Θυμίζουμε ότι το πέμπτο βιβλίο, A Dance With Dragons, είχε κυκλοφορήσει το 2011. Τη χρονιά που ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ