Έρευνα δείχνει τον δημοφιλέστερο σούπερ-ήρωα στην Ελλάδα και τον αγαπημένο «κακό»

Roxx |

Το game.co.uk δημοσίευσε μία νέα έρευνα που αναλύει τα δεδομένα των αναζητήσεων στο google και βγάζει νικητές στο πεδίο της «κόντρας» ανάμεσα στη Marvel και τη DC.

Ανάμεσα στα ευρήματα, υπάρχουν στοιχεία και για τη χώρα μας και βγάζουν νικητή τόσο στην κατηγορία του δημοφιλέστερου σούπερ-ήρωα αλλά και σε αυτή του αγαπημένου «κακού».

Στις εταιρείες, η Marvel αναδεικνύεται δημοφιλέστερη σε 51 χώρες, έναντί μόνο εννέα της DC κάτι που είναι λογικό, ειδικά τα τελευταία χρόνια με τη σαρωτική επιτυχία του MCU, ενώ και στην Ελλάδα οι αναζητήσεις στο google δείχνουν Marvel στην κορυφή.

 

Όσον αφορά στους σούπερ-ήρωες συγκεκριμένα, στην κορυφή και με μεγάλη  διαφορά, βρίσκουμε τον Spider-Man σε 57 χώρες και ακολουθούν η Wonder Woman σε 15 χώρες (ανάμεσα τους και η Ελλάδα), ο Batman σε 11, ο Iron Man σε δέκα και ο Superman σε έξι χώρες.

Τέλος, στους αγαπημένους κακούς, ο Thanos έχει την πρωτιά σε 66 χώρες, ο Joker ακολουθεί σε 21 (με την Ελλάδα μέσα σε αυτές) και μετά βλέπουμε τον Venom σε 16. Προφανώς και οι συγκεκριμένες λίστες δεν αποτελούν και το πιο αξιόπιστο δείγμα, λόγω του ότι στηρίζονται αποκλειστικά σε αναζητήσεις στο Google, αλλά σίγουρα έχουν το ενδιαφέρον τους.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ