Επτά φορές έχουν προσπαθήσει να ολοκληρώσουν το νέο άλμπουμ τους οι Limp Bizkit

Roxx |

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Gold Cobra, το τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ των Lipmp Bizkit. Το συγκρότημα λίγο μετά είχε δηλώσει ότι ετοιμάζει ήδη νέα δουλειά με τον τίτλο Stampede Of The Disco Elephants, αλλά προφανώς δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα εκτός από κάποια single που είχαν κυκλοφορήσει το 2013 και το 2014.

Μιλώντας στη εκπομπή του μπασίστα των Avenged Sevenfold, Johnny Christ, o Wes Borland προσπάθησε να εξηγήσει αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση.«Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε προσπαθήσει να ολοκληρώσουμε το άλμπουμ επτά φορές σε διαφορετικά στούντιο. Δουλεύουμε και ξαναδουλεύουμε, αλλά ο Fred δεν είναι ικανοποιημένος με το πως καταλήγουν τα πράγματα. Έχουμε περίπου 35 τραγούδια και γράφει φωνητικά αλλά μετά τα πετάει. Τώρα όμως νομίζω ότι είναι σε ένα σημείο που απλά θα επιλέξει κάποια από αυτά και θα προχωρήσουμε» τόνισε αρχικά ο κιθαρίστας της μπάντας.

«Τα δικά μου μέρη έχουν τελειώσει, αλλά δεν είμαι ο Fred για να σου πω τι θα κάνει. Είναι τελειομανής. Είναι πολύ ταλαντούχος και τον αγαπάω αλλά όταν δεν είναι έτοιμος δεν είναι έτοιμος. Είμαι περήφανος για τη μουσική που έχουμε γράψει και νομίζω ότι είναι καλύτερη δουλειά που έχω κάνει ποτέ» κατέληξε.

Οι Limp Bizkit όλα αυτά τα χρόνια συνέχισαν τις περιοδείες και θα βγουν ξανά στο δρόμο το καλοκαίρι μαζί με τους Spiritbox.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ