Επιθέσεις με σκ@τα, ούρα και απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Jon Schaffer στη φυλακή
News

Επιθέσεις με σκ@τα, ούρα και απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Jon Schaffer στη φυλακή

Τρείς μήνες έχουν περάσει από την αποφυλάκιση του Jon Schaffer που δέχτηκε να συνεργαστεί με τις αρχές για να μειώσει την ποινή του όταν έρθει η ώρα να περάσει από δίκη για την εισβολή του στο Καπιτώλιο μαζί με άλλους οπαδούς του Τραμπ στις 6 Ιανουαρίου.

Τώρα, έρχονται στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή Marion County και δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδα της Indianapolis.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δικηγόρο του, ο Schaffer αν και είχε τοποθετηθεί σε πτέρυγα των φυλακών που δεν είχε επαφή με τον γενικό πληθυσμό, δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και επιθέσεις με κόπρανα και ούρα σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Schaffer κατήγγειλε συγκεριμένα τρεις κρατούμενους που τον απείλησαν και σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται ο λόγος ήταν η συμμετοχή του στα όσα έγιναν στο Καπιτώλιο.

Το αφεντικό των Iced Earth παραμένει εκτός φυλακής, αλλά πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, δεν επιτρέπεται να έχει στην κατοχή του όπλα ακόμα και αν ειναί νομιμα ενώ του έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Ουάσιγκτον εκτός και αν είναι για δίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ