Επιτέλους! To πολυαναμενόμενο τέλος της τριλογίας Mr. Mercedes του Stephen King έρχεται στην Ελλάδα
News

Επιτέλους! To πολυαναμενόμενο τέλος της τριλογίας Mr. Mercedes του Stephen King έρχεται στην Ελλάδα

Στις 31 Ιανουαρίου κυκλοφορεί επιτέλους και στην Ελλάδα το «Τέλος βάρδιας» του Stephen King.

To βιβλίο αποτελεί το φινάλε της τριλογίας του Mr. Mercedes που πρόσφατα μεταφέρθηκε στην τηλεόραση και μέσα στη χρονιά αναμένεται η 2η σεζόν.

Ακολουθεί η σύνοψη του τρίτου βιβλίου που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Κλειδάριθμος».

Ο Μπρέιντι επιστρέφει. Το ίδιο και ο Χότζες!

O Μπρέιντι Χάρτσφιλντ, ο περιβόητος «Δολοφόνος με τη Μερσέντες», βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια καθηλωμένος σε κωματώδη κατάσταση στο δωμάτιο 217 της Κλινικής Εγκεφαλικών Βλαβών Λέικς Ρίτζιον και, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχει καμία πιθανότητα ανάρρωσης.

Ο Μπιλ Χότζες με τη συνεργάτιδά του Χόλι Γκίμπνι αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο μιας σειράς δολοφονιών που –παραδόξως– μοιάζουν όλες να συνδέονται με τον κύριο Μερσέντες.
Όμως, αυτό είναι αδύνατον…

Σύντομα αποδεικνύεται ότι κάτι διαβολικό έχει ξυπνήσει στο δωμάτιο 217. Ο Μπρέιντι Χάρτσφιλντ διαθέτει νέες ικανότητες που μπορούν να σκορπίσουν τον θάνατο, και σχεδιάζει να εκδικηθεί, όχι μόνο τον Χότζες και τους φίλους του, αλλά μια ολόκληρη πόλη. Και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει…

Το Τέλος Βάρδιας είναι το εντυπωσιακό –και πολυαναμενόμενο– φινάλε της τριλογίας (Ο κύριος Μερσέντες και Ό,τι βρεις, δικό σου) με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Χότζες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ