Επιτέλους: Η Marvel αποκάλυψε το όνομα του μακελειού που προκάλεσε ο Thanos
News

Επιτέλους: Η Marvel αποκάλυψε το όνομα του μακελειού που προκάλεσε ο Thanos

UPDATE 07/12: Το πρώτο trailer για το Endgame των Avengers κυκλοφόρησε. Δείτε το εδώ.

Χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε στην αντίστροφη μέτρηση για τη δημοσιευση του πρώτου trailer για τη νέα ταινία των Avengers.

Και φυσικά εκτός από τις πρώτες σκηνές περιμένουμε να μάθουμε και το όνομα της ταινίας, αφού η Marvel κρατάει μέχρι σήμερα κλειστά τα χαρτιά της, με το Annihilation να κυκλοφορεί εδώ και καιρό ως φήμη.

Αυτό που μάθαμε και είναι πλέον επίσημο, είναι η επίσημη ονομασία που έχει δοθεί στον αφανισμό του μισού πληθυσμού του σύμπαντος από τον Thanos. Στο νέο συνοδευτικό κόμικ του Infinity War που μόλις κυκλοφόρησε η ενέργεια του τρελού Τιτάνα αποκαλείται «The Decimation». Ο αποδεκατισμός. Κρατάμε λοιπόν και αυτή ως μία πιθανή ονομασία της νέας ταινίας που είναι φυσικά πολύ ταιριαστή.

Στο κόμικ The Cosmic Quest Volume Two: Aftermath, οι Avengers έχουν κρατήσει μυστική την ύπαρξη του Thanos από τον κόσμο, έτσι το μόνο που ξέρουν είναι ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα έγιναν στάχτη και εξαφανίστηκαν χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Η λέξη «Decimation» έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο σύμπαν της Marvel στο storyline «House of M». Εκεί η Scarlet With αφαιρεί τις δυνάμεις από το 90% των μεταλλαγμένων με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι τους να πεθάνουν.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε περισσότερα για τη νέα ταινία των Avengers, όμως επειδή η πρεμιέρα του πρώτου trailer για το Far From Home του Spider Man είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, λογικά αυτό για το σίκουελ του Infinity War θα προηγηθεί. Ποντάρουμε στην Παρασκευή λοιπόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ