Επιτέλους έχουμε εξελίξεις για την 3η σεζόν του True Detective
News

Επιτέλους έχουμε εξελίξεις για την 3η σεζόν του True Detective

Από τις αρχές του Φθινοπώρου ξέρουμε ότι το HBO έδωσε το πράσινο φως για την επιστροφή του True Detective. Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Mahershala Ali, ενώ μαζί του θα είναι η 44χρονη Carmen Ejogo (Selma, Alien: Covenant και Fantastic Beasts and Where to Find Them).

To σενάριο σε όλα τα επεισόδια υπογράφει ο Nic Pizzolatto, ενώ στο 4ο επεισόδιο θα έχει τη βοήθεια του βετεράνου, David Milch (Deadwood). O Pizzolatto θα εκτελέσει και χρέη σκηνοθέτη μαζί με τον Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room). Μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες όμως δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες. Πλέον όμως υπάρχει κινητικότητα…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα γυρίσματα της 3ης σεζόν της σειράς θα ξεκινήσουν στις 12 Φεβρουαρίου στο Arkansas όπου και θα εξελίσσονται τα νέα επεισόδια.

Θυμίζουμε τη μικρή περίληψη της ιστορίας που είχε δοθεί στη δημοσιότητα: «H ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά των Ozarks και ένα μυστήριο πολλών δεκαετιών που θα δούμε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους». Την περιοχή των Ozarks θα την αναγνωρίζεται αν έχετε δει το Oazrk του Netflix που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017.

Αν και δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρα δεν αποκλείεται τα νέα επεισόδια να προβληθούν από το HBO στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού, αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ