Επιστροφή-βόμβα στο Game of Thrones;
News

Επιστροφή-βόμβα στο Game of Thrones;

Ο καιρός περνάει, τα γυρίσματα συνεχίζονται και η φημολογία συνεχώς φουντώνει για το Game of Thrones.

Σύμφωνα λοιπόν με το Irish Thrones (κανάλι του youtube που καλύπτει τα γυρίσματα στην Ιρλανδία) ένας χαρακτήρας που έχουμε να το δούμε από την επιστρέφει!

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

To Irish Thrones αναφέρει λοιπόν ότι στην 6η σεζόν θα δούμε τελικά τη Lady Stoneheart και μάλιστα θα έχει υπό την καθοδήγηση της ολόκληρο στρατό.

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>**SPOILERS Season 6** CLOSE SOURCES Lady Stoneheart &#39;WILL&#39; appear and command an army!</p>&mdash; Irish Thrones (@IrishThrones) <a href=”https://twitter.com/IrishThrones/status/637762437303902208″>August 29, 2015</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

Μα ποια είναι η Lady Stoneheart θα ρωτήσετε.

Θα σας πούμε. Οι τελευταίες σελίδες του A storm of Swords, στο οποίο βασίστηκαν ο τρίτος και ο τέταρτος κύκλος του Game of Thrones, περιέχουν μία μεγάλη αποκάλυψη. H Κάτλιν Σταρκ εμφανίζεται ξανά ως Lady Stoneheart, αφού την επαναφέρει στη ζωή ο Θόρος. Τα σημάδια όμως στο πρόσωπο της είναι εμφανή, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει αφού στον Ματωμένο Γάμο το τελειωτικό χτύπημα που είχε δεχθεί, ήταν το κόψιμο του λαιμού της.

Παρόλα αυτά είναι διψασμένη για εκδίκηση ενάντια σε όσους έκαναν κακό στην οικογένεια της.

Θεωρητικά η εμφάνιση της Lady Stoneheart θα έπρεπε να έχει γίνει στο φινάλε του 4ου κύκλου και όταν τελικά δεν έγινε μείναμε με την εντύπωση ότι δεν θα τη δούμε ποτέ.

Τώρα βέβαια τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα αλλά μόνο και μόνο η φημολογία αρκεί για να ξεκινήσει μεγάλη κουβέντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ