Η επιστροφή των The Weather Underground
News

Η επιστροφή των The Weather Underground

Οι The Weather Underground επιστρέφουν με τον νέο τους δίσκο « The Recurring Trip of…» και ετοιμάζονται για την επίσημη παρουσίαση του τον Φλεβάρη στην Αθήνα.

Η alternative rock μπάντα καταθέτει 10 guitar driven κομμάτια όπου οι εναλλαγές στους ήχους και η έμφαση στο songwriting δίνουν ξεκάθαρα μία τονωτική ένεση στο είδος και στην σκηνή γενικότερα,  δείχνοντας  που βαδίζει το συγκρότημα μετά από 10 χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Ξεχωριστά πρέπει να αναφέρουμε και το εξαιρετικό artwork του δίσκου που υπερτονίζει την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στο album.

Ενδιαφέρον έχει και η οπτική της μπάντας και την παραθέτουμε αυτούσια:

Ένα ταξίδι από την πόλη με προορισμό τον τόπο καταγωγής και αντίστροφα. Αναχώρηση και προορισμός εναλλάσσονται μέσα στο χρόνο. Το ταξίδι σταθερό. Ωστόσο ο ταξιδιώτης αλλάζει. Ωριμάζει, θυμάται, γκρινιάζει, χαίρεται, λυπάται, θυμώνει. Αυτοκινητόδρομοι, βουνά, χωράφια, γραμμές τρένου, θάλασσα. Τα τοπία διαδέχονται το ένα το άλλο. Σαν τα τραγούδια που παίζουν στο ραδιόφωνο. Διαφορετική ιστορία το καθένα. Άλλη κατάσταση, άλλος ρυθμός, άλλο θέμα, άλλη ακρόαση κάθε φορά.

Ακούστε το δίσκο εδώ :

Facebook :

https://www.facebook.com/twuathens

Ψηφιακές πλατφόρμες:

https://songwhip.com/theweatherunderground/the-recurring-trip-of

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ