Επιστροφή στον κόσμο της Σιωπής των Αμνών με σειρά για την Clarice
News

Επιστροφή στον κόσμο της Σιωπής των Αμνών με σειρά για την Clarice

Αν μας ρώταγε κάποιος τι θα θέλαμε να δούμε στις οθόνες μας από τον κόσμο που έπλασε ο Thomas Harris, τότε χωρίς να το σκεφτούμε ιδιαίτερα θα λέγαμε κατευθείαν την 4η σεζόν του Hannibal.

Αυτό που θα έρθει όμως πιο σύντομα είναι η σειρά «Clarice» που ανακοινώθηκε από το CBS και θα διηγηθεί την ιστορία του χαρακτήρα που υποδύθηκε στη Σιωπή των Αμνών η Τζόντι Φόστερ.

Το πρότζεκτ τοποθετείται χρονικά μετά τα γεγονότα της ταινίας και βρίσκει την Clarice να επιστρέφει στη δουλειά της στο FBI και να συνεχίζει το κυνηγητό των serial killers. O πιλότος έχει ήδη γραφτεί και η σειρά έχει πάρει δέσμευση από το κανάλι για ολόκληρη σεζόν. Σύμφωνα με το Deadline ο χαρακτήρας του Hannibal Lecter δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του.

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί οπαδοί της σειράς «Hannibal», άρχισαν να χρησιμοποιούν το hashtag #savehannibal, κάτι που παρατήρησε και ο Bryan Fuller (δημιουργός της σειράς) και τοποθετήθηκε για το θέμα, λέγοντας ότι αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει μία ενδεχόμενη 4η σεζόν, αφού δεν είχαν ποτέ τα δικαιώματα για τον χαρακτήρα της Clarice και δεν είχαν σκοπό να τη χρησιμοποιήσουν.

Το Hannibal προβλήθηκε για τρεις σεζόν και έριξε αυλαία το 2015 μετά το κόψιμο του από το NBC.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ