Επιστρέφει με νέα επεισόδια το Heroes!
Movies and TV

Επιστρέφει με νέα επεισόδια το Heroes!

Λίγο μετά τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, ζήσαμε τα χρυσά χρόνια της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο Χαμός που γινόταν με το Lost είχε ξεκινήσει, το Prison Break βρισκόταν στη δεύτερη σεζόν, το 24 φόρτσαρε συνεχώς και κάπου εκεί ήρθε να κολλήσει και το Heroes.

Η ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων που ανακάλυπτε ότι έχει υπερφυσικές ικανότητες, έκανε τεράστιο γκελ στο κοινό, είχε μία εκπληκτική πρώτη σεζόν, μας έκανε όλους να θέλουμε να σώσουμε τη μαζορέτα και γενικά ήταν ότι πιο ελπιδοφόρο είχαμε δει τη σεζόν 2006-2007.

Από εκεί και πέρα όμως ο κατήφορος ήταν ασταμάτητος αφού η σειρά μετατράπηκε σε ένα τεράστιο μπάχαλο που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών και ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις σεζόν με πολύ λιγότερο κόσμο στο πλευρό της.

Έτσι προκαλεί έκπληξη τα γεγονός ότι το NBC ανακοίνωσε την επιστροφή των Heroes για μία μίνι σεζόν 13 επεισοδίων που θα προβληθεί κάποια στιγμή το 2015 με γενικό τίτλο Heroes: Reborn!

Το σίγουρό είναι ότι o δημιουργός της σειράς Tim Kring θα ηγηθεί της προσπάθειας, αλλά δεν υπάρχει πληροφόρηση για τον αν θα επιστρέψει το αρχικό cast ή αν θα πάμε σε νέους χαρακτήρες.

Το μόνο που έχουμε στα χέρια μας είναι αυτό το teaser…

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/xXUjpHHfTLY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: