Επίσημο βιβλίο του Game of Thrones επιβεβαιώνει τουλάχιστον έναν θάνατο της 5ης σεζόν
Game of thrones

Επίσημο βιβλίο του Game of Thrones επιβεβαιώνει τουλάχιστον έναν θάνατο της 5ης σεζόν

Το ότι η 5η σεζόν του Game of Thrones τελείωσε αφήνοντας ένα σωρό ανοιχτά μέτωπα, δεν χρειάζεται να το πούμε. Αφού τα άφησαν, εμείς φταίμε;

Τώρα μπορεί η μεγαλύτερη συζήτηση να αφορά την τύχη του Τζον Σνόου, αλλά υπάρχει άλλος ένας χαρακτήρας που θεωρήσαμε ότι πεθαίνει αλλά δεν το είδαμε ποτέ με τα μάτια μας.

Για τον Στάνις λέμε φυσικά. Είδαμε το σπαθί της Μπριέν να κατεβαίνει αλλά η κάμερα δεν τον έδειξε ποτέ νεκρό.

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί από το HBO στις αρχές Δεκεμβρίου με τίτλο «Game of Thrones: The Noble Houses of Westeros: Seasons 1-5» μοιάζει να δίνει την απάντηση.

Προσοχή! Το βιβλίο ακολουθεί την πλοκή της σειράς και όχι των βιβλίων.

CR78fNIUYAAng3t

Βλέπετε το απόσπασμα για τον Στάνις; Στο τέλος το λέει καθαρά. «Ο Στάνις σκοτώθηκε έξω από το Γουίντερφελ από την Μπριέν του Ταρθ που πήρε με αυτό τον τρόπο την εκδίκηση της για τον θάνατο του Ρένλι».

Πάει λοιπόν ο Στάνις. Μας άφησε χρόνους.

Το βιβλίο αναφέρεται φυσικά και στον Τζον Σνόου. «Δολοφονήθηκε στο Καστλ Μπλακ από τους ίδιους τους άντρες ανάμεσα στους οποίου και οι Άλισες Θορν και Όλι».

Θα ρωτήσετε τώρα, γιατί δεν το κάνετε αυτό τόσο μεγάλο θέμα ρε αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι; Πρώτον γιατί ποιος σας είπε ότι είμαστε δημοσιογράφοι (αλήτες και ρουφιάνοι είμαστε καμια φορά) και δεύτερον γιατί η κοινή πεποίθηση είναι ότι ο Τζον Σνόου ναι μεν δολοφονείται αλλά επιστρέφει με κάποιον τρόπο στη ζωή.

Έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να μάθουμε οριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ