Επίσημο: Το True Detective επιστρέφει και αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή
News

Επίσημο: Το True Detective επιστρέφει και αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή

ΤΟ HBO άναψε το πράσινο φως για την τρίτη σεζόν του True Detective έτσι η σειρά θα επιστρέψει το 2018 με νέα επεισόδια σχεδόν τρία χρόνια μετά.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Mahershala Ali (με φρέσκο στις αποσκευές του το όσκαρ για το Moonlight).

To σενάριο σε όλα τα επεισόδια υπογράφει ο Nic Pizzolatto ενώ στο 4ο επεισόδιο θα έχει τη βοήθεια του βετεράνου, David Milch (Deadwood).

O Pizzolatto θα εκτελέσει και χρέη σκηνοθέτη μαζί με τον Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room).

Πάμε τώρα στην πλοκή. Η σειρά επιστρέφει στη… φύση και θα εξελίσσεται στα Ozarks. Όσοι είδατε το Ozark φέτος το καλοκαίρι στο Netflix ξέρετε ότι η τοποθεσία ταιριάζει γάντι στο ύφος και το στύλ του True Detective.

«Αυτή είναι η ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά των Ozarks και ένα μυστήριο πολλών δεκαετιών που θα δούμε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους».

Ο Mahershala Ali θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ της πολειτιακής αστυνομίας του Arkansas.

Πότε όμως θα δούμε την τρίτη σεζόν; Αφού τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, υπολογίζουμε ότι το True Detective θα πάρει τη φετινή θέση του Game of Thrones και θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι, αφού ολοκληρωθεί η 2η σεζόν του Westworld.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ