Επίσημο: Η Sony κάνει ταινία τη ζωή του Ozzy και της Sharon

Roxx |

Εδώ και καιρό ακούγαμε για τη δημιουργία μίας ταινίας που θα εστιάσει στην πολυτάραχη σχέση του Ozzy Osbourne με τη Sharon, αλλά πλέον το πρότζεκτ παίρνει το δρόμο προς την υλοποίηση του και μάλιστα με μεγάλο υποστηρικτή τη Sony μέσω της Polygram Entertainment.

H ταινία θα εξελίσσεται στο πέρασμα των χρόνων και δεν θα εστιάσει σε μία μόνο εποχή ενώ αναμένεται να φτάσει μέχρι και το reality των Osbournes.  To σενάριο θα γράψει ο Lee Hall (υποψήφιος για όσκαρ για το Billy Eliot), που έχει προϋπηρεσία στις μουσικές βιογραφίες αφού έγραψε και το Rocketman.

«Η σχέση μας ήταν κατά διαστήματα άγρια, τρελή και επικίνδυνη, αλλά η αθάνατη αγάπη ήταν αυτή που μας κράτησε μαζί» τόνισε η Sharon Osbourne που δήλωσε ενθουσιασμένη για το πρότζεκτ και την ευκαιρία να ειπωθεί η ιστορία τους για τη μεγάλη οθόνη.

Η άτιτλη ακόμα ταινία, θα είναι γεμάτη τραγούδια τόσο από την προσωπική καριέρα του Ozzy Osbourne αλλά και από τους Black Sabbath.

Οι μουσικές βιογραφίες γνωρίζουν μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία του Bohemian Rhapsody αλλά και το The Dirt για τους Motley Crue στο Netflix και το Rocketman για το Elton John.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ