Επίσημο: Πράσινο φως για σειρά Lord of the Rings πολλών σεζόν στο Amazon
News

Επίσημο: Πράσινο φως για σειρά Lord of the Rings πολλών σεζόν στο Amazon

Βόμβα τεραστίων διαστάσεων έριξε το Amazon που ανακοίνωσε και επίσημα τη φημολογούμενη σειρά για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Υπάρχει όμως μία τεράστια ανατροπή, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σειρά θα τοποθετείται χρονικά πριν από τις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον για το Lord of The Rings οπότε δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τις περιπέτειες του Φρόντο και της συντροφιάς του Δαχτυλιδιού.

Τότε με τι θα ασχοληθεί θα ρωτήσετε. Έλα ντε! Aυτό που τόνισε ο Matt Galsor (εκπρόσωπος του ιδρύματος Τόλκιν και της εκδοτικής HarperCollins), είναι ότι θα δούμε να έρχονται στις οθόνες μας γραπτά του Τόλκιν που δεν έχουν μεταφερθεί ξανά σε τηλεόραση ή κινηματογράφο.

Αν και δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για τη συμφωνία αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι το οικονομικό σκέλος δεν θα έχει προηγούμενο για την τηλεόραση, αφού η κουβέντα που είχε ξεκινήσει έκανε λόγο για κόστος που φτάνει τα 200 εκατ. μόνο για τα δικαιώματα.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά, αλλά ούτε και το ποιοι θα είναι οι συντελεστές αν και είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για όλα αυτά.

Μια πρώτη σκέψη από εμάς είναι πως δεν αποκλείεται η προσέγγιση που θα γίνει να μοιάζει με αυτή που έγινε στη σειρά για τον Hannibal. Που εξερεύνησε δηλαδή το παρελθόν μέχρι να φτάσει στην πλοκή της Σιωπής των Αμνών (αν και δεν είδαμε ποτέ στις οθόνες μας αυτή την εξέλιξη). Βέβαια το μέγεθος της ιστορίας δεν έχει καμία σχέση. Να τονίσουμε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει και τη δυνατότητα δημιουργίας ενός spin-off από το Amazon.

Θα έχουμε πιο αναλυτικό ρεπορτάζ σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ