Το επίσημο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kurt Cobain έρχεται στο HBO ΤΟ 2015
News

Το επίσημο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kurt Cobain έρχεται στο HBO ΤΟ 2015

Μετά από 8 χρόνια προετοιμασίας το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kurt Cobain που φτιάχνεται με την υποστήριξη της οικογένειας του θρυλικού frontman των Nirvana, έρχεται στο HBO to 2015.

Το κανάλι ανακοίνωσε τον τίτλο που θα είναι Kurt Cobain: Montage of Heck, αλλά δεν προσδιόρισε χρονικά την κυκλοφορία του, παρά μόνο το έτος.

Την σκηνοθεσία, αλλά και το δύσκολο έργο να βάλει σε μία σειρά το υλικό έχει αναλάβει ο υποψήφιος για όσκαρ και ειδικός σε ντοκιμαντέρ Brett Morgen.

Ο Morgen με την άδεια της οικογένειας απέκτησε πρόσβαση στο τεράστιο αρχείο του Cobain και έμεινε εντυπωσιασμένος από τα όσα ανακάλυψε.

«Όταν ξεκίνησα πίστευα ότι θα υπάρχει περιορισμένο υλικό που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Όταν όμως άρχισα να εξετάζω τα αρχεία του Kurt, ανακάλυψα πάνω από 200 ώρες ακυκλοφόρητου audio και video υλικού, μια μεγάλη γκάμα από καλλιτεχνικά project (πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά), αμέτρητες ώρες home-video και πάνω από 4.000 σελίδες με σημειώσεις.

Όλα αυτά βοηθούν στο να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό πορτραίτο ενός ανθρώπου που σπάνια αποκάλυπτε τον πραγματικό του εαυτό στα media».

Το ντοκιμαντέρ θα περιέχει φυσικά τραγούδια των Nirvana, ζωντανές εμφανίσεις τους και ακυκλοφόρητο υλικό του Kurt Cobain.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ