Επίσημο: Ο Mustaine σβήνει το μπάσο του Ellefson από το νέο άλμπουμ των Megadeth
News

Επίσημο: Ο Mustaine σβήνει το μπάσο του Ellefson από το νέο άλμπουμ των Megadeth

Σε μία εξέλιξη που δεν προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη, ο Dave Mustaine έκανε γνωστό ότι τα μέρη του μπάσου που έγραψε ο David Ellefson για το νέο άλμπουμ των Megadeth δεν θα χρησιμοποιηθούν. Και αν και θα είχε πλάκα να έβγαινε ο νέος δίσκος χωρίς μπάσο, όπως είχαν κάνει οι Metallica με το «Justice», το αφεντικό της μπάντας τονίζει ότι σύντομα θα βρεθεί νέος μπασίστας που θα το ηχογραφήσει ξανά.

Ήταν 24 Μαΐου όταν οι Megadeth ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Ellefosn από το συγκρότημα, αν και σύμφωνα με τον μπασίστα η απόφαση του είχε κοινοποιηθεί δέκα ημέρες πριν.

O 57χρονος αντάλλασσε μηνύματα και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με 19χρονη κοπέλα, τα οποία διέρρευσαν στο internet. Η κοπέλα έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν έχει πέσει θύμα αποπλάνησης και πώς ήταν ενήλικη όταν όλα αυτά συνέβησαν, ενώ τόνισε ότι ήταν αυτή που ξεκίνησε την επικοινωνία. Ο Ellefson έχει ήδη κινηθεί νομικά και υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για το ποιος διέρρευσε τα βίντεο.

Μέσα από την εκπομπή του (“The Dave Mustaine Show”) στο Gimme Radio,  ο Mustaine έδωσε όλες τις λεπτομέρειες. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα καλά λόγια και την υποστήριξη όσο ετοιμαζόμαστε για την περιοδεία και συνεχίζουμε την αναζήτηση για νέο μπασίστα. Κάνουμε πρόοδο. Ο δίσκος ολοκληρώνεται και θα έρθει κάποιος σε μερικές μέρες να γράψει ξανά τα κομμάτια του μπάσου για να αντικαταστήσουμε αυτά που είχαμε.

Κάτι που θα είναι σχετικά γρήγορο γιατί αυτό που μιλάμε είναι πολύ καλός μπασίστας. Και ας ελπίσουμε ότι θα τον έχουμε και μετά τις ηχογραφήσεις. Ή θα βρούμε κάποιον άλλον πριν και θα γίνει ο μόνιμος μπασίστας μας για το μέλλον». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: