Επίσημο: Επιστρέφουν στην τρίτη ταινία του Star Wars o Luke Skywalker και η Leia
News

Επίσημο: Επιστρέφουν στην τρίτη ταινία του Star Wars o Luke Skywalker και η Leia

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ήρθαν τα μεγάλα νέα για το φινάλε της νέας τριλογίας του Star Wars.

Μέσω του επίσημου site, ανακοινώθηκε το καστ για την τρίτη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο JJ Abrams και στους ρόλους τους θα επιστρέψουν οι Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd.

Τα νέα ονόματα που προστίθενται χωρίς όμως να δίνονται λεπτομέρειες για τους ρόλους τους είναι οι Naomi Ackie και Richard E. Grant.

Η μεγάλη είδηση έρχεται από την ανακοίνωση ότι ο Μαρκ Χάμιλ θα υποδυθεί ξανά τον Luke Skywalker, ενώ η ιστορία της Leia θα ολοκληρωθεί με πλάνα της Κάρι Φίσερ (έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2016) που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στο Force Awakens.

Σε δήλωση του ο Abrams τονίζει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουν αλλού το ρόλο, ούτε να χρησιμοποιήσουν CGI, έτσι με την υποστήριξη της οικογένειας της βρήκαν αυτό τον τρόπο για να τιμήσουν τη μνήμη και την κληρονομιά της. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Η επιστροφή του Χάμιλ έρχεται μετά τον θάνατο του χαρακτήρα του στο Last Jedi και μένει να δούμε το πώς θα τον χρησιμοποιήσουν. Πιθανότατα βέβαια ως φάντασμα της δύναμης.

Μεγάλο νέο αποτελεί και η επιστροφή του Billy Dee Williams στον ρόλο του Lando Calrissian!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου ενώ αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: