Επίσημο: Η disney ανακοίνωσε τη σειρά του Boba Fett!

Roxx |

Ο Boba Fett επέστρεψε και η ιστορία του βρίσκεται μόνο στην αρχή της.

Όπως άφησε να εννοηθεί η σκηνή αμέσως μετά το τέλος της 2ης σεζόν του Mandalorian, o θρυλικός bounty-hunter θα θα συνεχίσει την πορεία του μέσα από τη σειρά The Book of Boba Fett. O δημιουργός του Mandalorian, Jon Favreau, έκανε την ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας και θα είναι ο παραγωγός της νέας σειράς που θα έρθει τον Δεκέμβριο του 2021 στο Disney Plus.To The Book of Boba Fett θα εντάσσεται στο ευρύτερο σύμπαν του Mandalorian ενώ φυσικά στον ομώνυμο ρόλο επιστρέφει ο Temuera Morrison μαζί με την Ming-Na Wen στο ρόλο της Fennec Shand. Ο Robert Rodriguez που σκηνοθέτησε το έκτο επεισόδιο της φετινής σεζόν θα είναι και αυτός στη θέση του παραγωγού μαζί με τον Favreau και τον Dave Filoni.

Ο Boba Fett είχε εξαφανιστεί στο τέλος της Επιστροφής των Τζεντάι, πέφτοντας μέσα σε ένα λάκκο με sarlacc, σαν αυτόν που είδαμε και στο πρώτο φετινό επεισόδιο του Mandalorian να κατοικεί το πλάσμα που εξολόθρευσε τελικά ο πρωταγωνιστής.

Οι πρώτοι… σπόροι της επιστροφής του είχαν φυτευτεί στο τέλος του πέμπτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν, όταν μια μυστήρια φιγούρα έκανε την εμφάνιση της και τη συνόδευε ο χαρακτηριστικός ήχος των σπιρουνιών του Boba Fett, ενώ φυσικά στην φετινή πρεμιέρα είδαμε τον Τίμοθι Όλιφαντ να φοράει τη στολή του Bobba.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ