Επείγουσα επέμβαση στην καρδιά για τον κιθαρίστα των Judas Priest
News

Επείγουσα επέμβαση στην καρδιά για τον κιθαρίστα των Judas Priest

Σε επέμβαση στην καρδιά υπεβλήθη ο Richie Faulkner των Judas Priest. Η κατάσταση του ήταν σοβαρή και επείγουσα, για αυτό και ο κιθαρίστας οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο.

O Faulkner είναι σε σταθερή κατάσταση μετά την επέμβαση και αναρρώνει όπως έκανε γνωστό η σύντροφος του, Mariah Lynch, κόρη του πρώην κιθαρίστα των Dokken,George Lynch. Οι δυο τους έχουν μία μικρή κόρη που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Στο μήνυμα της στο Instagram, τονίζει ότι ο Richie είναι γερό σκαρί, αφού παρά το πρόβλημα του εμφανίστηκε κανονικά με τους Judas Priest το βράδυ της Κυριακής στο Louder Than Life Festival. Οι Priest ανακοίνωσαν το πρωί της Τρίτης ότι οι υπόλοιπες εμφανίσεις τους στις ΗΠΑ αναβάλλονται.

Ο Richie Faulkner είναι μόλις 41 ετών, αντικατέστησε τον KK Downing πριν από δέκα χρόνια, ενώ συμμετείχε στα δύο πιο πρόσφατα άλμπουμ της μπάντας Redeemer of Souls και Firepower.

Αφού ευχηθούμε να πάνε όλα καλά με την υγεία του, θυμίζουμε ότι οι Judas Priest είναι προγραμματισμένο να έρθουν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2022 στο πλαίσιο του Release Athens.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ