Ενθαρρυντικά νέα για την υγεία του Bruce Dickinson
Music

Ενθαρρυντικά νέα για την υγεία του Bruce Dickinson

Μέχρι τον Μάιο που ο Bruce Dickinson θα κάνει την μαγνητική τομογραφία, μια αγωνία θα την έχουμε για το αν ο καρκίνος έχει υποχωρήσει εντελώς, αλλά προς το παρόν και όπως μας ενημέρωσαν οι Iron Maiden τα νέα για την πορείας της υγείας του είναι καλά.

Τις τελευταίες ημέρες ο Bruce είδε τους γιατρούς και έκανε κάποιες εξετάσεις, έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για πλήρη ανάρρωση.

Ακόμα δεν έχουμε την τελική επιβεβαίωση ότι ο καρκίνος έχει εξαφανιστεί εντελώς. Αυτό θα το ξέρουμε μόλις ο Bruce κάνει την μαγνητική τομογραφία τον Μάιο και όπως σας είπε πρόσφατα ο Rod Smallwood, από τότε και μετά θα χρειαστούν μερικοί μήνες για να επανέλθει στην πλήρη του φόρμα.

Η αντίδραση του Bruce στα καλά νέα των γιατρών ήταν να είναι όσο δραστήριος μπορεί. Έκανε δυο επισκέψεις στα γραφεία των Maiden, μία στο εργοστάσιο Hybrid Air Vehicle (σ.σ. ο Bruce είναι επενδυτής στην εταιρεία που κατασκευάζει υβριδικά αεροσκάφη), και μια βόλτα από την τοπική pub, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους φίλους που συνάντησε εκεί.

Θέλαμε απλά να σας μεταφέρουμε τα καλά νέα και να σας πούμε ότι θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορείας της υγείας του Bruce“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ