Εντελώς μούφα η φημολογία για νέο τραγουδιστή στους Linkin Park
News

Εντελώς μούφα η φημολογία για νέο τραγουδιστή στους Linkin Park

Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Chester Bennington, στις 20 Ιουλίου έχουν κυκλοφορήσει αρκετές αστειότητες στο internet με μεγαλύτερη το δημοσίευμα που έλεγε ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο δολοφονίας του επειδή ο τραγουδιστής ήταν κοντά στο να ξεσκεπάσει ένα κύκλομα παιδόφιλων τους Hollywood.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είχε καμία βάση, ούτε η ασυνομία εξέτασε ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά το δημοσίευμα ήταν αρκετά καλογραμμένο για να το τσιμπήσουν κάποιοι και να αρχίσουν να το αναπαράγουν.

Ευτυχώς, δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες κυκλοφορεί μία άλλη φήμη, που λέει ότι οι Linkin Park έχουν ήδη διαλέξει τον αντικαστάτη του Chester για μία περιοδεία που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Γράφουν ότι αυτός θα είναι ο Oliver Sykes των Bring Me The Horizon.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλήξει κανείς σε αυτό το συμπέρασμα. Το συγκρότημα ακύρωσε ήδη την επερχόμενη περιοδεία του, μετά τον θάνατο του Chester και το αν θα συνεχίσουν την πορεία τους και πως θα γίνει αυτό, είναι πάρα πολύ νωρίς για να το προβλέψει κανείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ