Εντελώς καινούργια υπόθεση και αλλαγή σελίδας στο Following
Movies and TV

Εντελώς καινούργια υπόθεση και αλλαγή σελίδας στο Following

Την απορία μας για το πώς μπορεί να συνεχίζεται και για τρίτη σεζόν το Following και μάλιστα άνετα, όταν σειρές σαν το Hannibal χαροπαλεύουν με το κανάλι τους, την έχουμε εκφράσει και στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά η σειρά συνεχίζεται και τον Ιανουάριο θα προβληθεί ο νέος κύκλος επεισοδίων. Ο δημιουργός του Following, Kevin Williamson, με συνέντευξη του στο Nerdist μας κάνει αισιόδοξους ότι μπορούμε να δούμε κάτι με μεγαλύτερη συνοχή και γενικότερα καλύτερο.

«Θα έχουμε ένα πάνελ στην Comic Con την επόμενη εβδομάδα και εκεί θα υπάρξουν αρκετά spoiler. Θα αλλάξουμε τον τόνο αυτή τη σεζόν.

Ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω ήταν να φτιάξω μια εντελώς καινούργια ιστορία, ένα νέο κεφάλαιο για τον Ράιαν Χάρντι (Κέβιν Μπέικον), που δεν θα μοιάζει πολύ με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Θέλω να διηγηθώ μια πιο προσωπική ιστορία του Χάρντι φέτος και πραγματικά θέλω να πάρει μία καινούργια κατεύθυνση και να γίνει μία εντελώς καινούργια σειρά. Δεν θα βασίζεται πολύ σε ότι έγινε μέχρι τώρα, υπάρχει η ιστορία φυσικά και μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα νέο κεφάλαιο. Γιατί απλά να μην προσπαθήσουμε να γίνουμε διαφορετικοί και μοναδικοί σε αυτό που κάνουμε».

Η αλήθεια είναι ότι μας πείθει για τις προθέσεις αλλά μένει αν το τελικό αποτέλεσμα που θα έρθει στις οθόνες μας θα βελτιώσει τη γεύση που μας έχει αφήσει ο αχταρμάς των δύο πρώτων σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ