Ένταλμα σύλληψης για τον Marilyn Manson

Roxx |

Ανάμεσα στην καταιγίδα καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποίηση ο Marilyn Manson έχει άλλη μία εκκρεμότητα με τις Αρχές. Όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Gilford, υπάρχει ανοιχτό ένα ένταλμα σύλληψης του, για ένα περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς προς έναν κάμεραμαν κατά τη διάρκεια συναυλίας το 2019 στο New Hampshire.

«Ο κύριος Brian Warner (σ.σ. το πραγματικό όνομα του Marilyn Manson), o ατζέντης του και ο δικηγόρος του γνωρίζουν για το ένταλμα εδώ και καιρό αλλά δεν έχουν επιστρέψει στο New Hampshire για να απαντήσουν στις κατηγορίες. Ο κ. Warner έδινε μία συναυλία στο Bank of NH Pavilion όταν έλαβε χώρα το καταγγελλόμενο περιστατικό» αναφέρει η ανακοίνωση.Το αστυνομικό τμήμα ξεκαθαρίζει πάντως ότι οι καταγγελία δεν αφορά περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης και είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Αν καταδικαστεί για την υπόθεση, ο Manson αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως ένα έτος και πρόστιμο 2.000 δολαρίων.

Ο Manson έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, με μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμούς ενώ Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι καταγγελίες έμεινε χωρίς δισκογραφική εταιρεία και μάνατζερ, ενώ κόπηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές.

Μία πρώην βοηθός του είναι το νέο πρόσωπο που κατέθεσε πριν μερικές ημέρες μήνυση εναντίον του, για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και επιθέσεις. Η Ashley Walters ήταν υπάλληλος του Manson μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 και υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του ήταν συχνά βίαιη και ανάμεσα σε άλλα της πετούσε πιάτα, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει μπροστά της και της είχε πετάξει πάνω σε έναν τοίχο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ