Το Endgame των Avengers θα είναι ακόμα μεγαλύτερο σε διάρκεια από όσο νομίζαμε
News

Το Endgame των Avengers θα είναι ακόμα μεγαλύτερο σε διάρκεια από όσο νομίζαμε

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ένας μήνας απομένει μέχρι την πρεμιέρα του Endgame των Avengers στους κινηματογράφους, που θα βάλει τέλος στο Infinity Saga του MCU μετά από συνολικά 22 ταινίες. Τα trailer μέχρι στιγμής κρατούν κλειστά τα χαρτιά των δημιουργών ( και πολύ καλά κάνουν) έτσι παραμένουμε στα τυφλά για το πώς οι εναπομείναντες Avengers θα προσπαθήσουν να φτιάξουν τα πράγματα μετά το περίφημο snap του Thanos.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ταινία θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που έχει παρουσιάσει ποτέ η Marvel, ξεπερνώντας το όριο που έβαλε το Infinity War με τις 2 ώρες και 29 λεπτά. Και αν ισχύει το tweet των AMC Cinemas τότε μιλάμε για πάνω από τρεις ώρες, αφού η πληροφορία που μετέφεραν έκανε λόγο για 182 λεπτά! Είχε ακουστεί ότι η τελική εκδοχή της ταινίας θα πλησιάζει τις τρεις ώρες αλλά υπήρχε η αίσθηση ότι θα δούμε τελικά γύρω στα 170 λεπτά.

Δεν μας χαλάει καθόλου να φτάσει τελικά το Endgame στα 182 λεπτά αφού τα αδέλφια Ρούσο έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής ότι μπορούν να χειριστούν και τον χρόνο αλλά και τους δεκάδες χαρακτήρες που συμμετέχουν στις δύο τελευταίες ταινίες των Avengers. H πρεμιέρα του Infinity War θα γίνει στην Ελλάδα την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ