Ένα νέο κλιπ του Spider-Man αποκαλύπτει το παράλληλο σύμπαν της Marvel
News

Ένα νέο κλιπ του Spider-Man αποκαλύπτει το παράλληλο σύμπαν της Marvel

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Από τη Δευτέρα όταν και κυκλοφόρησε το νέο trailer για το Far From Home του Spider-Man όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από την αποκάλυψη ότι ο Mysterio του Jake Gyllenhaal έρχεται από μία εναλλακτική πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει, αφού όσοι  γνωρίζουν τον χαρακτήρα από τα κόμικ ξέρουν ότι δεν πρέπει να τον εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα.

Σε ένα νέο κλιπ που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει μεγαλύτερο μέρος από τη συγκεκριμένη σκηνή, ο Mysterio εξηγεί ότι η Γη του Spider-Man, αυτή που εξελίσσεται δηλαδή το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel είναι η Γη-616.

Συμπληρώνει ότι αυτός έρχεται από τη Γη-833 που μοιράζεται όμοιες φυσικές σταθερές με το δικό μας σύμπαν.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε να βγει η ταινία στις αίθουσες για να δούμε πως θα εξηγηθούν όλα αυτά και πώς θα επηρεάσουν γενικότερα το MCU, αλλά μέσα από τα κόμικ γνωρίζουμε ότι στη Γη-833… κυκλοφορεί μία εκδοχή του Spider-Man, o Spider UK αλλά και οι  Captain Britain Corps που αποτελούν εκδοχές του Captain America από διαφορετικές πραγματικότητες.

Δεν είναι απαραίτητο ότι η Marvel θα πατήσει πάνω στα κόμικ σε αυτό το θέμα, μπορεί απλά να φέρει από εκεί ήρωες όπως οι Fantastic 4 και οι X-Men που πλέον της ανήκουν μετά την αγορά της Fox από την Disney.

https://youtu.be/8Pl5gYp09cg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ