Ένα γράμμα στο 2013
News

Ένα γράμμα στο 2013

Το 2013 φεύγει με όλα τα κακά και τα καλά του και το 2014 έρχεται, φέρνοντας μαζί του ελπίδα, χαρά και δωρεάν Wi-Fi για όλους.

Άλλη μία δύσκολη χρονιά πέρασε και εμείς εδώ στο Rock is Dead ελπίζουμε σε μία καλύτερη να έρθει, εκτός από αυτόν τον έναν τύπο που λατρεύει την ποίηση, ο οποίος είναι αρκετά καταθλιπτικός και του αρέσει η όλη μουντίλα.

Σε όλους εσάς που βρήκατε ή χάσατε τη δουλειά των ονείρων σας, σε εσάς που συναντήσατε ή προσπεράσατε το άλλο σας μισό θέλουμε να σας πούμε πως όλα λύνονται με λίγη καλή μουσική και το αγαπημένο σας ποτό, αρκεί να μην είναι ληγμένο, δεν θα θέλατε κάτι τέτοιο.

Για ότι μαύρο υπάρχει στη ζωή σας, μπορείτε να βρείτε μια «στάλα» ήλιου μέσα σε αυτό. Μην διστάσετε να στείλετε στο διάολο όσους πρέπει και όσους δεν πρέπει, απλά μετά στους δεύτερους ζητήστε μια συγγνώμη, μην είστε και γουρούνια.

Προσωπικά για εμένα η φετινή χρονιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Να φανταστείτε μία μέρα ήρθε στη πόρτα μου ένας γεράκος, μου διαφεύγει το όνομα του τώρα και μου φόρτωσε και 13 νάνους, ακούς εκεί!

Και το χειρότερο απ’ όλα είναι πως τον άκουσα και πήγαμε ένα ταξιδάκι που μου έταξε και τώρα είμαι σε ένα βουνό να παίζω μάπες με ένα δράκο…

Εντάξει η αλήθεια είναι πως δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο, μπορεί να έχω το ύψος ενός χόμπιτ όχι όμως και την απαραίτητη τρίχα στην πατούσα.

Για να μην ξεφεύγουμε όμως, η προσωπική μου ευχή για το νέο έτος και πιστεύω πολλών ακόμα είναι να εμφανιστεί μια μαύρη τρύπα, όχι για πολύ ίσα-ίσα για να ρουφήξει όλους τους κομπλεξικούς που μας περιτριγυρίζουν και ότι άλλο μπορεί να αρπάξει.

Από εκεί και πέρα ευχόμαστε όλα αυτά που θα σας έκαναν ευτυχισμένους να πραγματοποιηθούν, εκτός κι αν έχει να κάνει με παγκόσμια κυριαρχία ή αφανισμό κάποιου είδους εκτός από το ανθρώπινο.

Και να θυμάστε ακόμα και όταν όλα καταστρέφονται γύρω σας, εσείς δείτε τη θετική πλευρά, ακόμα κι αν σας λούζει η όξινη βροχή.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/ezDDn-4mEHY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ