Ελληνικά site ανακοίνωσαν ως αληθινή επανασύνδεση των Rage Against The Machine που γράφτηκε σε αμερικάνικο «Κουλούρι»
Music

Ελληνικά site ανακοίνωσαν ως αληθινή επανασύνδεση των Rage Against The Machine που γράφτηκε σε αμερικάνικο «Κουλούρι»

Πάθαμε ένα μικρό εγκεφαλικό όταν είδαμε στο site του Red αλλά και στο Sdna.gr την είδηση με τίτλο “Ιστορική επιστροφή των Rage Against The Machine με νέο άλμπουμ και συναυλίες”.

Αφού πανηγυρίσαμε είπαμε να ψάξουμε την ανακοίνωση του συγκροτήματος. Φυσικά δεν υπήρχε τίποτα. Και αυτό γιατί ήταν απλά μια αναπαραγωγή από ένα metal site του εξωτερικού με το όνομα Heavier Metal.

Το συγκεκριμένο site έχει ειδήσεις όπως ” O Hetfield έφυγε από τους Metallica και βγάζει country album” και “Ολόκληρο το ακυκλοφόρητο άλμπουμ των TOOL διαγράφηκε κατά τη διάρκεια update σε windows 10”.

Άρα όχι, δεν είναι αληθινή η είδηση…

Τα παιδιά που δεν το πήραν πρέφα έγραψαν το εξής:

“Enough Is Enough.The bulls are on parade”. ´Ετσι ολοκλήρωσαν την ιστορική ανακοίνωση της επιστροφής τους οι Rage Against The Machine που θα δωςουν σειρά συναυλιών αλλά κυρίως να ηχογραφήσουν νεο άλμπουμ. Το αλμπουμ και οι συναυλίες σκοπευουν να ευαισθητοποίησουν τον αμερικανικό λαό έναντι της πιθανής εκλογής του Donald Trump. Τιτλος του ειναι “Rage Against The Donald” και ήδη ο ίδιος ο Trump καταδίκασε την “αηδιαστική μουσική” των Rage Against The Machine.

Δείτε και την ορίτζιναλ δημοσίευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ