Εκτός Korn o Fieldy για την επερχόμενη περιοδεία – «Πρέπει να κόψω τις κακές συνήθειες»

Roxx |

Την απόφαση του να μην συμμετάσχει στην επερχόμενη περιοδεία των Korn το καλοκαίρι στην Αμερική, ανακοίνωσε ο Fieldy. Ο μπασίστας της μπάντας επικαλείται προσωπικά προβλήματα που τον έχουν οδηγήσει ξανά σε κακές συνήθειες και τονίζει ότι του συνέστησαν να τα αντιμετωπίσει.

«Προς όλους τους fan tων Korn σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα τελευταία έξι χρόνια αντιμετωπίζω κάποια προσωπικά προβλήματα που κάποιες στιγμές με οδήγησαν σε κάποιες από τις κακές μου συνήθειες, κάτι που προκάλεσε ένταση με τους ανθρώπους γύρω μου. Μου συνέστησαν να πάρω λίγο χρόνο για αντιμετωπίσω την κατάσταση. Θα σεβαστώ αυτό που μου ζητήθηκε και θα πάρω αυτό τον χρόνο. Δυστυχώς δεν θα με δείτε στη σκηνή με τη μπάντα μου. Θα δουλέψω για να φύγουν οι κακές συνήθειες από τον οργανισμό μου. Στο μεταξύ θα παραμείνω δημιουργικός για να κρατήσω το μυαλό και την ψυχή μου σε καλή κατάσταση.  Jonathan, Munky, Ray και Head σας αγαπάω και δεν θέλω να φέρω ένταση ή κακή ενέργεια στον κύκλο μας».

Πίσω στο 2017 ο Fieldy είχε απουσιάσει από την περιοδεία των Korn στη Λατινική Αμερική και τον είχε αντικαταστήσει ο τότε 12χρονος γιος του Robert Trujjilo, Tye, μένει να δούμε ποιος θα πάρει τη θέση αυτή τη φορά.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ